Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen.

Har du spänningar i kroppen? Känner du dig stressad? Har du en gammal muskelskada som spökar? Lider du av mensvärk? Eller vill du bara ha en skön avkoppling? Då har du kommit rätt.

Har du svårt att välja behandling, boka en tid så bestämmer vi tillsammans när du kommer vilken  som passar dina behov. Tveka inte att mejla om du har funderingar.

10% rabatt för studerande (giltigt studentkort ska visas) och arbetssökande.

Vet du om att massage ingår i friskvårdsbidrag? Prata med din arbetsgivare. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Massage i sista minuten bokas via sistaminutentider.se.

Le bien-être, välmående för kropp

Första gången jag kom i kontakt med massage var i samband med en tvådagars utbildning för "massage i skolan och förskolan", för många år sedan. I och med det var intresset väckt och påbörjade min egen resa för att bli massör. Jag är numera diplomerad massageterapeut, från Axelsons Gymnastiska Institut och certifierad av Branschrådet Svensk Massage.
Utöver det har jag kompletterat med utbildning för att kunna utföra ytterligare behandlingar. Hos mig kan du få klassisk svensk massage, lymfmassage, bindvävsmassage, bambumassage och koppning.

Jag arbetar deltid som förskolelärare/fritidspedagog och är van att möta människor i olika åldrar och livssituationer. Sedan september 2014 har jag arbetat deltid på Sturebadet som massör. På fritiden ägnar jag mig åt löpning och har även sprungit Stockholm maraton och halvmaraton ett antal gånger. Jag har även varit med som massör på dessa arrangemang, liksom på Sollentuna GP. Att få kombinera mina intressen för löpning och massage känns naturligtvis stimulerande.

När jag nu startar eget sker det i samarbete med Sjukgymnastgruppen på Norrtullsgatan.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Fredagar 8.00-18.00
Adress
c/o Sjukgymnastgruppen, Norrtullsgatan 33
113 27 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗