Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Njut av en stunds lyx i lugn miljö! Vi är en salong som kan erbjuda dig det unika inom skönhetsbehandling, hårvård (frisör), friskvård och laserbehandling . Vi är först i Sverige med en unik laserteknik som slår stort runt om i världen. Vi har den mest avancerade och effektiva lasern som finns på marknaden nu. Vi är certifierad som Säker klinik. Läs under Våra tjänster och kontakta oss.

JULERBJUDANDE

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
Nu har vi JULERBJUDANDE


💥50% rabatt på laserhårborttagning behandlingar. 
💥40% rabatt på laserhårborttagning paketpris. 
💥50% rabatt på laserhårborttagning paketpris vid val av mer än tre laserhårborttagnings paketpris 

💥20% rabatt på hårfärgning och hårslingning.Erbjudandet gäller T.O.M 2020-01-31.PRISERNA NEDAN ÄR ORDINARIE PRISER OCH NI FÅR
RABATTEN PÅ PLATSEN  

 
OBS!
Vi har bokningsvillkor på vår salong, som alla andra salonger. Detta är för att förebygga no shows, sena avbokningar och inkomstbortfall. Detta är vårat heltidsjobb som vi försörjer oss på.

När du som kund bokar en tid så har vi ett avtal, du förbinder dig till att köpa en tjänst och vi förbinder oss till att inte sälja tiden till någon annan. Man är betalningsskyldig som kund vid tidsbokning.

Alla kan bli sjuka plötsligt och glömma av tider och det är lika surt för alla att betala den avgiften.

Vi kan inte ta emot en ny bokning från en kund som inte har betalat avgiften för sen avbokning eller uteblivet besök, hos någon av oss på salongen. Vi har 24 timmars av och omboknings policy, vilket betyder att vi debiterar 50% av behandlingens pris om man avbokar sent. Vid så kallad No-show (då kunden inte dyker upp alls) så debiterar vi hela summan . Är man mer än 15 minuter sen så förlorar man sin tid och det räknas som uteblivet besök. Åldersgräns är på 18 år.

Kommer du till din bokade tid och är väldigt sjuk kan vi inte utföra behandlingen och vi kommer behöva debitera som uteblivet besök.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

klippning

För dig med kort-axellångt hår. ingår fön
Boka denna tid om du ha långt hår nedanför axlarna - ingår fön
Boka denna typ av behandling även om du har lite kortare men extremt tjockt hår! ingår fön
(0-6 år)
(7-12 år)
Herr klippning
20 min 300,00 kr 180,00 kr

Hårstyling

Tvätt+fön kort hår
30 min 250,00 kr 150,00 kr
Tvätt+fön lång hår
30 min 350,00 kr 210,00 kr

Lazokia Beauty Zone AB

Nyhet i Motala !!! Lazokia Beauty Zone AB med spännande behandlingar, permanent hårborttagning med Triodus lasermaskin. Trevliga personalen som är klara att ge dig den bästa möjliga upplevelse. Allt inom hår, massage, skönhet och avslappnade behandlingar från topp till tår. Kom till oss ....Välkomna

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Strandvägen 2
591 36 Motala
Motala
Öppna i Google Maps 🗗