Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Vi erbjuder förebyggande hälsovård och en ny typ av naturlig hudbehandling baserad på kroppens egna fantastiska egenskaper.

Hälsoundersökningar för att identifiera riskfaktorer och optimera chanserna för ett friskt liv.

Hudbehandlingen vi erbjuder kallas PRP (plateled rich plasma), en metod som bygger på att använda patientens egen plasma för att förbättra bl.a. hud och 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

PRP Behandling

PRP är en metod som innebär att man använder patientens eget blod som behandlas för att innehålla en hög koncentration av blodplättar och tillväxtfaktorer varpå de används för att åter injiceras i patienten.
Dessa ämnen har positiva egenskaper som normalt är kopplat till läkning av skador vilket ligger till grund för de positiva effekter man ser i samband med behandlingen. Metoden används med mycket goda resultat i hudföryngrande syfte men har även ett flertal medicinska användningsområden

Kungsholmens HV

Kungsholmens HV - ett företag som sätter dig i centrum. God kvalité och våra kunders bästa är ledord vi samtliga medarbetare jobbar efter.
Vi i företaget har olika erfarenheter och bakgrunder inom hälso- och sjukvården men vi har alla samma mål , en nöjd kund.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 10-19
Adress
Love Almqvists väg 6
Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗