Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkomna till Kullinan Beauty Klinik!💎

Ditt självklara val när det kommer till dina skönhetsbehandlingar, hos oss erbjuds professionella behandlingar med kvalitet i fokus.

✅Hos oss kan du använda dina friskvårdspengar. Det går bra att betala hos oss på plats och få friskvård på kvittot eller med din arbetsgivares godkännande har vi möjlighet att fakturera utan extra kostnad.

❗️OBS!!! Kostnadsfri avbokning senast 24 timmar innan bokad tid. Annars debiterar vi behandlingskostnaden. Om kunden är sen: Max 10 min väntetid!

Avbokning av tid sker endast via Bokadirekt (ej mail, instagram, facebook, samtal).
På grund av den höga arbetsbelastningen kan vi inte svara på telefonsamtalet oftast. Men du kan alltid lämna ett meddelande så återkommer vi så snart som möjligt.
Varmt välkomna!
Följ oss på Instagram @kullinanbeauty 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Kullinan beauty kliniken

Vi är glada att välkomna Er till Kullinan Beauty klinik.
Ditt självklara val när det kommer till dina skönhetsbehandlingar, hos oss erbjuds professionella behandlingar med kvalitet i fokus. Vi på Kullinan Beauty klinik bjuder på en känsla av harmoni och lyx där varje behandling anpassas efter dina behov.
Personalen på Kullinan Beauty klinik har många års erfarenheter i branschen och med godkända och grundliga utbildningar.
Vi erbjuder:
*nagelvård,
*fotvård,
*frans- brynstyling,
*avancerad hudvård och kroppsvård, anticellulite behandlingar med garanterat resultat och nöjd kund garanti
*utbildningar

Hos oss ska ha ni altid helt rent & perfekt manikyr, pedikyr utan skärande verktyg "maskin teknik" (Rysk manikyr & pedikyr). Ska ha ni snyggare, fastare kropp och perfekt hy i ansikte.
Fullständig desinfektion och sterilisering av våra verktyg och arbetsutrustning för Er säkerhet och vårt rykte. Användar vi alltid hög kvalité produkter för bästa resultatet.
Vi vet vad ni vill! :)

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag-Söndag: 11.00-20.00
Adress
Landsvägen 62
172 65 Sundbyberg
Lilla Alby
Öppna i Google Maps 🗗