1. Hem
  2. Massage Nora

Kristalinas Träning & Massage i Järnboås

betyg4.8 Fantastiskt bra(72 betyg)
Finnshyttan 106, 71394, Nora
!! OBS temporärt fram till 16 okt endast hembesök pga min ordinarie lokal inte är tillgänglig. Ring/smsa för att boka. !! Kristalinas Träning & Massage erbjuder träningsprogram, PT-timmar och massage, träningen kan ske helt online eller med fysiska träffar i Järnboås. Vi erbjuder även hembesök både för massage & träning, hör i så fall av dig via telefon eller sms för mer information. Har du företag eller fler på arbetsplatsen som vill ha träning & massage? Hör av er så kan vi plocka ihop ett paket med företagsbesök. Vare sig du är skadad, har ont i ryggen, ont om tid eller annat som sätter stopp för ditt välmående så har du nu tagit ett steg i rätt riktning. Välkommen att boka en tid hos mig så hjälper jag dig, vare sig du behöver massage, tejpning eller ett anpassat träningsprogram med rehab och eller andra övningar, eller om du vill bolla lite träningstankar med mig. Mer information om företaget finns lite längre ner. Tveka inte att höra av dig om du vill ha mer information eller har frågor om träning eller massage.

Boka tjänst

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
72 betyg
Henrik A.
Fantastiskt duktiga massör

Visa mer

Alex J.
Bästa massagen jag fått i hela mitt liv. Det som gör att Kristalinas massage skiljer sig från resten är att hon tydligt letar fram dina besvär och bearbetar dem. Tryck och grepp jag inte tidigare erfarit. Starkt rekommenderat till alla som önskar mer från massage än lugn för stunden och snarare en kvarvarande effekt.

Visa mer

Olle R.
Kristallina är en kunnig massör som med skicklighet ger effektiv och skön behandling.

Visa mer

Anders k.
Bra massage, hittar problemområden och löser stelheten med bra resultat.

Visa mer

Om företaget

Kristalinas Träning & Massage erbjuder personligt anpassad träning och massage. Massagen som erbjuds är finsk klassisk massage. En mer djupgående massage än den svenska, trycket anpassas alltid till dina önskemål och behov. Många upplever att massagen känns mer eftersom det är en behandlande massage, som också gör mycket nytta för spända och trötta muskler. Träningsprogram & PT-timmar erbjuds både online och med fysiska träffar. Om du bor på annan plats så finns det möjlighet att köra helt online, då får du ett personligt träningsprogram i en app som du kan följa och bocka i när du utfört passet. Vi stämmer sedan av med regelbundna onlinecoachingsamtal. Träningsprogram bokas månadsvis och kan fortsätta så lång eller kort tid man föredrar. Om du vill veta vad som blir bäst för dig kan du boka ett konsultationssamtal så kan vi prata mer om vad som fungerar bäst för dig. För dig som inte har så mycket träningsvana rekommenderas alltid att vi ses i person så att vi kan gå igenom övningarna grundligt och se till att allt blir rätt. Bokar du en tid på denna sida så ses vi på Kristalinas Träning & Massage i Järnboås om inte annat överenskommits. Det går även att boka hembesök mot en extra avgift om du bor i närheten, Nora, Lindesberg eller Örebro. Hör i så fall av dig på telefon eller mejl för mer information.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Endast öppet enligt bokning. Bokningsbara tider finns i kalendern men hör av dig via sms om du inte hittar något som passar. Erbjuder även tider i Örebro vissa dagar, bokas då på studiogreen.se
  • 07058605 XXVisa nummer

  • Finnshyttan 106, 71394, Nora