Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Sedan starten 2018 har jag haft förmånen att få inspirera och vägleda ett stort antal personer på resan mot bättre hälsa och en ökad medvetenhet kring hälsa. Mina kunder beskriver bland annat att de har fått mindre ont i kroppen, blivit lugnare/gladare, fått bättre fungerande mage, blivit piggare, börjat sova bättre, fått bukt med eksem och gått ned i vikt utan att vara hungriga.

Bland tidigare och nuvarande kunder finns exempelvis personer med sköldkörtelsjukdom, kopparöverskott, trötthet, utmattning, mild depression, oro/mild ångest, autoimmuna sjukdomar, candida, IBS, ”krånglande mage”, tungmetallbelastning, ont i kroppen, stela leder, närings- och hormonobalanser, pollenallergi och övervikt.

Samtliga tjänster erbjuds både på plats i min lokal och på distans. För dig som är ny rekommenderar jag ett kostnadsfritt inledande/undersökande samtal. Välkommen att boka en tjänst eller hör av dig på info@klarasinnerstad.com om du har frågor.

Kostrådgivning, hårmineralanalys, fettsyraprofil och ImuPro födoämnesallergi går bra att betala med ePassi eller Actiway.

 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Nya klienter

Ett kostnadsfritt förutsättningslöst telefonsamtal där vi kartlägger dina symptom/besvär och gemensamt tar reda på om näringsterapi är rätt för dig och om jag har verktygen för att hjälpa dig på din hälsoresa.

Detta samtal genomförs per telefon om vi inte kommit överens om något annat.

Återbesök

Kortare rådgivning för dig som redan är klient och vill diskutera pågående behandling eller har frågor som kräver lite mer tid att svara på. Ett par snabba frågor på mail/telefon ingår i alla tjänster och analyser.

Skriv som kommentar till bokningen om du kommer hit eller om vi tar det på telefon.
Genomgång av de analyser som ingår i Hälsoscreening-paketet (hårmineralanalys, fettsyraprofil och ImuPro Screen+).

Tjänsten kan bara bokas av den som har köpt Hälsoscreening-paketet.

Analyser

Hårmineralanalys
60 min 2.495,00 kr 1.497,00 kr Mer info
Mineraler och vitaminer är livsviktiga för kroppens uppbyggnad och funktion. Samspelet mellan dem har stor betydelse för optimal hälsa.

Ditt hår innehåller alla mineraler som finns i din kropp. Hårmineralanalys innebär att via håret analysera och kontrollera sin näringsstatus och eventuell tungmetallbelastning. Med hjälp av denna information kan en stor mängd av metabolismens olika händelser tydas.

Att analysera den näringsmässiga statusen genom HMA alanalys har många fördelar jämfört med analyser av andra vävnader, eftersom den visar graden av mineralretention i kroppen – mineralkoncentrationer som återfinns i håret representerar intag eller exponering som pågått länge, vilket gör hårmineralanalysen användbar för näringsmässiga och epidemiologiska studier.

I priset ingår en timme med klippning av hårprov och genomgång av hälsostatus, hårmineralanalysen och en timmes genomgång av analysen som vi bokar när du tar provet.
Fettsyraprofil
60 min 1.995,00 kr 1.197,00 kr Mer info
Fettsyraprofilen från ArcticMed visar halterna i kroppen av 26 fettsyror, bland annat Omega-3, Omega-6 och transfetter. Den visar även Omega-6/Omega-3 balansen som idealiskt ska ligga på 1-2:1 men som numera ofta ligger på 10-20:1 hos den svenska befolkningen på grund av en förändrad fettsammansättning i kosten. En för hög Omega 6/Omega 3-kvot har visats ha koppling till inflammatoriska tillstånd och ohälsa. (Läkartidningen 2008-11-28, nr 48)

Provet är ett kapillärt blodprov som tas i fingret på plats hos mig eller som du kan ta med dig hem och ta hemma. Inför provet behöver du vara fastande i 10 timmar. Vatten, te och kaffe utan mjölk går bra att dricka.

I priset ingår en timmes provtagning och genomgång av hälsostatus, fettsyraprofilen och en timmes genomgång av resultatet.

Klara Sinnerstad

Sedan hösten 2018 erbjuder min enskilda firma ”Klara Sinnerstad” tjänster inom kostrådgivning och näringsterapi. Bakgrunden är en personlig hälsoresa som började 2014 där jag har läkt mig själv från ångest, panikångest, depression, övervikt, ”krånglande mage” och reumatiska smärtor i kroppen. Mer om min egen hälsoresa finns att läsa på hemsidan klarasinnerstad.se.

Jag är uppvuxen med två läkarföräldrar och har en god inblick i hur sjukvården fungerar. Själv är jag utbildad till Civilingenjör i Teknisk fysik och elektroteknik och därifrån har jag med mig ett vetenskapligt tillvägagångssätt och en förkärlek för att mäta olika parametrar.

Jag är utbildad till kostrådgivare och näringsterapeut vid Näringsmedicinska skolan i Stockholm där vi undervisades av bland annat Peter Wilhelmsson, Steven Acuff, Lisa Kock och Bitten Johnsson.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Östra Vintergatan 106
703 43 Örebro
Rosta
Öppna i Google Maps 🗗