Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen!

Hoppas att du ska hitta någon tjänst som passar dig eller någon som du bryr dig om. Om du undrar något så tveka inte att höra av dig på info@klarasinnerstad.com eller 070-1423880. 

Förutom de analyser som går att boka direkt på hemsidan finns det ett stort utbud ytterligare som vi kan diskutera utifrån dina behov och förutsättningar. 

Det går bra att betala kostrådgivning med friskvårdspengar från ActiWay eller ePassi. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Kortare rådgivning för dig som redan är klient och vill diskutera pågående behandling eller har frågor som kräver lite mer tid att svara på. Ett par snabba frågor på mail/telefon ingår i alla tjänster och analyser.

Skriv som kommentar till bokningen om du kommer hit eller om vi tar det på telefon.

Analyser

Fettsyraprofil
60 min 1.495,00 kr 897,00 kr Mer info
Fettsyraprofilen från ArcticMed visar halterna i kroppen av 26 fettsyror, bland annat Omega-3, Omega-6 och transfetter. Den visar även Omega-6/Omega-3 balansen som idealiskt ska ligga på 1-2:1 men som numera ofta ligger på 10-20:1 hos den svenska befolkningen på grund av en förändrad fettsammansättning i kosten. En för hög Omega 6/Omega 3-kvot har visats ha koppling till inflammatoriska tillstånd och ohälsa. (Läkartidningen 2008-11-28, nr 48)
Provet är ett kapillärt blodprov som tas i fingret på plats hos mig eller som du kan ta med dig hem och ta hemma.
I priset ingår en timmes provtagning och genomgång av hälsostatus, fettsyraprofilen och en timmes genomgång av resultatet.
HMA Hårmineralanalys
60 min 1.995,00 kr 1.197,00 kr Mer info
Mineraler och vitaminer är livsviktiga för kroppens uppbyggnad och funktion. Samspelet mellan dem har stor betydelse för optimal hälsa. Ditt hår innehåller alla mineraler som finns i din kropp. Hårmineralanalys innebär att via håret analysera och kontrollera sin näringsstatus och eventuell tungmetallbelastning. Med hjälp av denna information kan en stor mängd av metabolismens olika händelser tydas. Att analysera den näringsmässiga statusen genom HMA alanalys har många fördelar jämfört med analyser av andra vävnader, eftersom den visar graden av mineralretention i kroppen – mineralkoncentrationer som återfinns i håret representerar intag eller exponering som pågått länge, vilket gör hårmineralanalysen användbar för näringsmässiga och epidemiologiska studier.
I priset ingår en timme med klippning av hårprov och genomgång av hälsostatus, hårmineralanalysen och en timmes genomgång av analysen som vi bokar när du tar provet.

Klara Sinnerstad

Klara Sinnerstad är en enskild firma som erbjuder tjänster inom näringsterapi, kostrådgivning och journalistik. Jag är utbildad till civilingenjör i Teknisk fysik och elektroteknik vid Linköpings tekniska högskola, utbildad till kostrådgivare och näringsterapeut vid Näringsmedicinska skolan och har arbetat som journalist i entreprenadbranschen i nio år.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Östra Vintergatan 106
703 43 Örebro
Rosta
Öppna i Google Maps 🗗