1. Hem
  2. Friskvård Örebro

Klara Sinnerstad

betyg4.6 Fantastiskt bra(90 betyg)
Engelbrektsgatan 37, 702 10, Örebro
Sedan starten 2018 har jag haft förmånen att få inspirera och vägleda ett stort antal personer på resan mot bättre hälsa och en ökad medvetenhet kring hälsa. Mina kunder beskriver bland annat att de har fått mindre ont i kroppen, blivit lugnare/gladare, fått bättre fungerande mage, blivit piggare, börjat sova bättre, fått bukt med eksem och gått ned i vikt utan att vara hungriga. Bland tidigare och nuvarande kunder finns exempelvis personer med sköldkörtelsjukdom, kopparöverskott, trötthet, utmattning, mild depression, oro/mild ångest, autoimmuna sjukdomar, candida, IBS, ”krånglande mage”, tungmetallbelastning, ont i kroppen, stela leder, närings- och hormonobalanser, pollenallergi och övervikt. Samtliga tjänster erbjuds både på plats i min lokal och på distans. För dig som är ny rekommenderar jag ett kostnadsfritt inledande/undersökande samtal. Välkommen att boka en tjänst eller hör av dig på info@klarasinnerstad.com om du har frågor. Kostrådgivning, hårmineralanalys, fettsyraprofil och ImuPro födoämnesallergi går bra att betala med ePassi eller Actiway.
16962

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Klara Sinnerstad
4.6
(90 betyg)
Näringsterapeut

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
90 betyg
Susanne J.
till Klara Sinnerstad
Jag har fått så bra hjälp 🙂

Visa mer

Eva L.
till Klara Sinnerstad
Ett mycket bra uppföljningssamtal. Klara är alltid engagerad och väl förberedd. Hon är kunnig och är det något hon inte kan svara på fäljer hon upp detta och återkommer via mail. Jag har stort förtroende för Klara.

Visa mer

Anna-Lotta E.
till Klara Sinnerstad
Klara är fantastisk, så fint bemötande. Tydlig, empatisk, inkännande och pedagogisk.

Visa mer

Karolina T.
till Klara Sinnerstad
Klara är alltid lika stöttande och uppmuntrande. Kämpar med kopparöverskott som redan blivit mycket bättre tack vare hennes kunskaper.

Visa mer

Om företaget

Sedan hösten 2018 erbjuder min enskilda firma ”Klara Sinnerstad” tjänster inom kostrådgivning och näringsterapi. Bakgrunden är en personlig hälsoresa som började 2014 där jag har läkt mig själv från ångest, panikångest, depression, övervikt, ”krånglande mage” och reumatiska smärtor i kroppen. Mer om min egen hälsoresa finns att läsa på hemsidan klarasinnerstad.se. Jag är uppvuxen med två läkarföräldrar och har en god inblick i hur sjukvården fungerar. Själv är jag utbildad till Civilingenjör i Teknisk fysik och elektroteknik och därifrån har jag med mig ett vetenskapligt tillvägagångssätt och en förkärlek för att mäta olika parametrar. Jag är utbildad till kostrådgivare och näringsterapeut vid Näringsmedicinska skolan i Stockholm där vi undervisades av bland annat Peter Wilhelmsson, Steven Acuff, Lisa Kock och Bitten Johnsson.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • MånStängd
    • TisStängd
    • Ons17:30 - 21:00
    • TorStängd
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07014238 XXVisa nummer

  • Engelbrektsgatan 37, 702 10, Örebro