1. Hem
  2. Nagelvård Malmö

Kim Studio

betyg4.8 Fantastiskt bra(811 betyg)
Linnégatan 23, Limhamn, 216 12, Malmö
⭐️Varmt välkomna till Kim Studio!⭐️ En skönhetssalong i vackra Limhamn , som är bäst på vad som är bäst för DIG Alla människor är olika , därför måste man alltid se behovet utifrån varje människa och personlig service är någonting vi brinner för . Likaså står vi alltid för kvalitet före kvantitet och vi vill att du ska få en helhetskänsla efter ditt besök av - harmoni,lugn,välmående, lyx,skönhet och att du har fått en behandling som framhäver just dina vackra drag Vi hjälper dig gärna att komma fram till vilka behandlingar som är bäst för just dig,som passar din personlighet och behov Vi har 12 timmars avbokning marginal, vid ej avbokat eller uteblivet besök debiteras hela beloppet ❗️❗️❗️Att tänka på före behandlingen: kom med rena och tvättade naglar . (Får inte vara något smink/ krämer på naglar.). Använd inte balsam innan du gör naglar (Balsam påverkar vidhäftningen av naglar )❗️❗️❗️ ⭐️Garanti⭐️ Garanti på Naglar inom 7 dagar från behandlingsdagen. Om man solar solarium det kan byta färg på naglarna. * Gäller ej om man har använt andra nagelprodukter på naglarna, för ändring av färg, form eller om man slagit i nageln. Vårdslöst hantering, vatten, värme och starka produkter kan påverkas att dem går sönder ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Vi uppskattar om ni respekterar vår 12h avbokningspolicy, Tack! Vid köp av presentkort och produkter så ring gärna innan så vi finns tillgängliga och kan hjälpa er! För er som betalar med Epassi, tänk på att det enbart är massage samt fotvård som går under friskvård. Vi får tyvärr inte ta emot Epassibetalningar på våra andra behandlingar. Vi tar INTE emot bokadirekts presentkort samt deras friskvårdskort. Var noga med att kolla vilka som är anslutna till dem tjänsterna. Varmt välkomna!
10137

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
811 betyg
Louise H.
till Diana
Jätte nöjd, väldigt noggrann och trevlig

Visa mer

Eva A.
till Diana
Fantastiskt bra, som alltid. Så noggranna.

Visa mer

Helena H.
till Tony
Har varit där 2 gånger och supernöjd båda gångerna. Varje nagel behandlas perfekt, inget slarv. Mycket professionella, kan varmt rekommenderas.

Visa mer

Jennifer J.
till Diana
Alldeles utmärkt!

Visa mer

Om företaget

Instagram: kim_studiolimhamn

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån10:00 - 19:00
    • Tis10:00 - 19:00
    • Ons10:00 - 19:00
    • Tor10:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 19:00
    • Sön10:00 - 17:00
  • 07226263 XXVisa nummer

  • Linnégatan 23, Limhamn, 216 12, Malmö