Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Massage 60
60 min 900,00 kr 540,00 kr Mer info
60 min sportmassage eller klassisk mjukgörande massage.

På Karlstadsträningspraktik får du specifik behandlande idrottsmassage helt anpassad för dig. Genom vår långa erfarenhet och våra gedigna utbildningar hjälper vi dig och din kropp att bli så smärtfri och rörlig som möjligt. Behandlingen är grundlig och helt anpassad utifrån ditt problemområde.

I massagen jobbar vi ofta med 3D-fascia vilket innebär att muskelfascian, som är viktig del av muskeln, behandlas för att skapa rörelse och cirkulation i musklerna. När fascian stelnar så stelnar även vi, just därför är den viktig att ta med i massagen. 3D-fascian används alltid i samband med 3D-rehabiliteringen för att skapa så mycket rörelse som möjligt i kroppen.

Rehab

3D Rehab
50 min 900,00 kr 540,00 kr Mer info
3D står för att kroppen ska röra sig tredimensionellt. Just därför är det viktigt att se kroppen som en helhet och förstå vad som händer vid vissa rörelser och i vissa lägen. Lägen som vi hamnar i både i vår vardag, när vi tränar eller på jobbet.

Med 3D-funktion kan vi på Karlstads träningspraktik på ett säkert sätt testa av kroppen och se vart det är ”hack i skivan” som också oftast leder till kompensationer någon annan stans. På Karlstads Träningspraktik ger vi dig verktygen för en säker och lättförståelig 3D-rehabilitering. Du kommer att få en utbildning i din egen kropp och få veta exakt vad just du behöver göra för att skapa bästa förutsättningar vare sig det är att bli smärtfri, hålla sig skadefri i din sport eller bara klara av sitt jobb. Med 3D-rehaben/3D-funtionen jobbar vi parallellt med 3D-fasciabehandling vilket innebär att vi ser till att lossa på muskelfascian med massage för att 3D-rehaben ska bli så bra som möjligt. Detta är en typ av idrottsmassage som har visat sig mycket effektiv.

På Karlstads träningspraktik behandlar vi klienter med knäproblem, ryggvärk, fotproblem, höftsmärta, nackont, axlar och skulderbladssmärtor med 3D-rehabilitering.

Mätning

Mätning
20 min 299,00 kr 179,40 kr Mer info
Kroppsscanning där du får reda på fettprocent, vätskenivå, muskelmassa, viscerala fettet, metabolisk ålder.

Karlstads Träningspraktik AB

Lång erfarenhet av behandlande idrottsmassage och behandling av fascia.
Även behandling vid symtom av ryggskott, knäproblem, ländryggssmärta, axelproblem.

Välkommen att boka!

Visa kontaktinformation
Adress
Blockgatan 11
653 41 Karlstad
Hagalund
Öppna i Google Maps 🗗