Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Det går bra använda friskvårdsbidrag hos oss. 

Vi har allt behandling inom kinesiska medicin,
Akupunktur,kopping,skrappning, Moxibustion,kinesiska medicin,tuina massage. Sjukgymnastik maskin.

vid behandling av hudsjukdomar, gynekologiska sjukdomar, infertilitet, mental depression, huvudvärk, tinnitus, stroke och andra problem ,Helhetskoncept. Det är inte huvudvärk att behandla huvud och fötter utan att uppnå bästa balans mellan kropp, organ ,själ och ande. Förutom hela kroppen finns det harmoni med omgivningen, harmoni med klimatmiljön och harmoni mellan naturen och människan. , Yin och Yang hemlighet, andan är botemedlet. "

♡Karin var utbilda i Guangzhou University of Chines Medicine mellan år 2009-2016.Tcm läkare. Jobbade som akupunktör två år i kinesiska sjukhus i Kina. Hon jobbar i yihe akupunktur klinik från 2017-tillsvidare.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Traditionell kinesisk medicin

Hjälpa till förbättra blodcirkulation på Astros platsen.snabbare blir frisk och minskar smärta .
Akupunktur mot mensvärk och oregelbunden mens.
Akupunktur med varm lampa i 30minuter plus 15 minuter massage.

Att behandlar Olika typer av smärta ,viktminskning ,slut röker
sjukdomar och venerologi. sjukdomar såsom hjärthuvudsblodkärlet, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, stroke, hemiplegi,sömnlösthet . kirurgiska sjukdomar, hudsjukdomar, allergier och andra symptom. 
Skönhetsakupunktur är en naturlig behandlingsmetod på ansiktet. Det har inga biverkningar. Det kan hjälpa med lyfter upp ansiktsmuskler , minska rynkor, jämna ut akneeärr och fläckor. Huden får bättre blodcirkulation, lymfcirkulation och främja kollagenproliferation och återställ hudens elasticitet och balanserad båda sidor i ansiktet. Genom att minska fettet på ansiktet som kan göra ansikte ser ljusare och hud ser yngre ut. Man får en allmänt bättre utseende.
Vi använder Akupunktur penna som är snabb och smärtfri.
Aurikuloterapi
30 min 599,00 kr 359,40 kr Mer info
Aurikuloterapi är indicerad för behandling av:
smärta från vridning, kontrakturer eller muskelstammar,
Reumatiskt, respiratoriskt, urin-, matsmältningssystem, hormonella problem som t.ex. fetma, anorexi eller sköldkörtelsjukdomar, till exempel, och psykologiska, såsom ångest eller depression.
viktminskning ,sluta röker .
Guasha Skrapning
30 min 499,00 kr 299,40 kr Mer info
EN Skrapning på kroppen för att öka cirkulationen i musklerna.
Koppbehandling
20 min 399,00 kr 239,40 kr
moxibustion
45 min 499,00 kr 299,40 kr Mer info
Moxibustion är en typ av traditionell kinesisk moxibustionterapi.Det stimulerar akupunkturpunkter på kroppens yta av antända moxapinnar och moxapinnar. Det stimulerar menstruations-Qi-aktiviteter för att anpassa de fysiologiska funktionerna i människokroppen. Det används allmänt inom intern medicin, kirurgi, Gynekologi, ansiktsdrag och andra sjukdomar. För vanliga människor kan moxibustion också uppnå effekten av att stärka kroppen och bota sjukdomen, som är den viktigaste metoden för hälsovård.
pulsenundersökning
20 min 300,00 kr 180,00 kr Mer info
pulsenundersökning : Se kroppens hälsa genom pulsen,ser olika organs ying och yang, Råd om hälsa.

Kort bokning

Använder tio gångers kort. Beskriver vilken behandling du ska göra ,ex akupunktur o massage,pedikyr.....

karins Yihe akupunkturklinik

Det går bra använd friskvårdsbidrag hos oss. Vi ligger i Herkulesgatan 26
i T-centralen.

Kliniken har funnits 10 år i Sverige och vi gör allt vi kan för att hjälpa folk bli friska både psykiskt och fysiskt. genom kinesisk örter och medicin samt Akupunktur, och olika behandlingar inom traditionell kinesisk medicin. Vi har kunskap och erfarenhet att vägleda dig till ett hälsosammare liv utan smärta. Vi hjälper er med kost och vård för ett bättre och gladare liv.

♡Karin var utbilda i Guangzhou University of Chines Medicine mellan år 2009-2016.Tcm läkare. Jobbade som akupunktör två år i kinesiska sjukhus i Kina. Hon jobbar i yihe akupunktur klinik från 2017-tillsvidare.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag 10:00-20:00
Lördag 10:00-17:00
Söndag:10:00-17:00
Adress
Herkulesgatan 26
111 52 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗