1. Hem
  2. Massage Stockholm

karins Yihe akupunkturklinik

betyg4.7 Fantastiskt bra(215 betyg)
Herkulesgatan 26, 111 52, Stockholm
Det går bra använda friskvårdsbidrag hos oss.  Vi har allt behandling inom kinesiska medicin, Akupunktur,kopping,skrappning, Moxibustion,kinesiska medicin,tuina massage. Sjukgymnastik maskin. vid behandling av hudsjukdomar, gynekologiska sjukdomar, infertilitet, mental depression, huvudvärk, tinnitus, stroke och andra problem ,Helhetskoncept. Det är inte huvudvärk att behandla huvud och fötter utan att uppnå bästa balans mellan kropp, organ ,själ och ande. Förutom hela kroppen finns det harmoni med omgivningen, harmoni med klimatmiljön och harmoni mellan naturen och människan. , Yin och Yang hemlighet, andan är botemedlet. " ♡Karin var utbilda i Guangzhou University of Chines Medicine mellan år 2009-2016.Tcm läkare. Jobbade som akupunktör två år i kinesiska sjukhus i Kina. Hon jobbar i yihe akupunktur klinik från 2017-tillsvidare.

Boka tjänst

utövare

noImage
Peter
4.7
(14 betyg)
Massage och fotvård
noImage
Karin
4.7
(194 betyg)
Akupunktör / TCM Läkare

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
215 betyg
Marina B.
till Karin
Karin är så bra på vad hon gör. Hon kunde identifiera mina besvär på 5 minuter och vi börjat jobba med dem. Redan efter första besöket kunde jag känna skillnaden. Varmt rekommenderas

Visa mer

Richard O.
till Karin
Viste exakt vad jag behövde, gjorde väl lite ont men på ett bra sätt

Visa mer

Josefina I.
till Karin
Mycket bra möte med Karin

Visa mer

Malin S.
till Karin
Väldigt skön känsla efter behandlingen, kommer definitivt gå till Karin igen!

Visa mer

Om företaget

Det går bra använd friskvårdsbidrag hos oss. Vi ligger i Herkulesgatan 26 i T-centralen. Kliniken har funnits 10 år i Sverige och vi gör allt vi kan för att hjälpa folk bli friska både psykiskt och fysiskt. genom kinesisk örter och medicin samt Akupunktur, och olika behandlingar inom traditionell kinesisk medicin. Vi har kunskap och erfarenhet att vägleda dig till ett hälsosammare liv utan smärta. Vi hjälper er med kost och vård för ett bättre och gladare liv. ♡Karin var utbilda i Guangzhou University of Chines Medicine mellan år 2009-2016.Tcm läkare. Jobbade som akupunktör två år i kinesiska sjukhus i Kina. Hon jobbar i yihe akupunktur klinik från 2017-tillsvidare.

Bilder

Detaljer och kontakt