Just Beauty center

betyg2.4 Otillfredsställande(7 betyg)
Bredängstorget 1, 127 32, Skärholmen
Välkommen till Just Beauty center

Boka tjänst

Betyg och recensioner

2.4Otillfredsställande
7 betyg
25 minuter före behandling skickar dom ett sms om krock med kund, där det efter att jag ringt upp var senareläggning på 30 min för att behandlaren hade prioriterat en "känd" kund som var sen före mig som var ny. Därefter senarelades det ytterligare 15 min och därefter 10 min. Då gick jag utan att ha fått min behandling. Dålig service, oförskämda och respektlösa mot nya kunder.
Ägaren är svår att komma överens med. Jag bokade letsdeal idag, och ringde 5 min senare och ville skjuta upp behandlingen. Det fick jag inte. - Det kostar 690 kr eller din letsdeal kod. Du bokade samma dag, och då får du inte avboka 5 min senare. Så jag ringde till letsdeal, men de hade bara mail. Jag ringde tillbaka efter några min och ville ha tillbaka min tid eftersom jag inte ville förlora pengarna. Då fick jag inte tillbaka tiden. Jag fick tjafsa en hel del med ägaren, och till slut fick jag en annan tid. Hon som utförde behandlingen var bra, en äldre dam. Om ägaren hade varit flexibel och hjälpsam, så hade det blivit 4 i betyg, pga den äldre damen som var bra. Nu vägrade ägaren hjälpa till eller ändra tiden eller nåt, man fick tjafsa en hel del innan hon gav sig. Otrevlig ägare.
Mycket nöjd & proffsigt utfört :)
Smutsigt och oproffsigt!

Om företaget

Välkommen till JustBeauty center som är Laserkliniken-Skönhets klinik och erbjuder professionella behandlingar. Ex Hårborttagning, hudvård, fotvård, ansiktsbehandling, Botox mm. Vi erbjuder effektiv och skonsam hårborttagning med Alexandrite (755nm) och Nd:Yag (1064nm), som gör att vi tryggt och effektivt kan behandla alla hudtyper. Vi är diplomerad fransstylist och arbetar med både singel, volym, mega voly och mixfransar. För Lashlift och Browlift använder vi högkvalitativa svenska produkter vilket garanterar bra och säkert resultat. Snygga till dina naglar i Stockholm. Välj bl.a. manikyr, Gelenaglar-Akrylnaglar och behandling av nagelproblem. Vi har utbildad makeup-artist och är certifierad ögonbryn och frans-specialist. Vi har en stor passion för makeup. Vi använder bara de bästa märkena och provar massa nya och bästa produkter. - Avbokning sker via bokadirekt senast 24h innan behandlingens tid. Välkomna!

Bilder