Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till JM Beauty Studio!


Vi på JM Beauty Studio är specialiserade på permanent makeup och nagelteknologi. Vi sätter alltid dig i fokus kring säkerhet, hygien och noggrannhet.


JM Beauty Studio erbjuder professionell manikyr, pedikyr och kosmetiska tatueringar för läppar, ögon och ögonbryn. Pigmenten och materialen som används går under internationella standarder och är EU-godkända, läker mycket fint och ger ett naturligt resultat.


JM Beauty Studio arbetar med världens kändaste varumärken som Alessandro, Joik, Swarovski, Biotek, OS Designe, RefectoCil, LaBina och Swiss Color mm.

Innan du bokar behandlingstid läs mer information om permanent makeup!

PERMANENT MAKEUP


Permanent makeup är en praktisk lösning för dom som vill förstärka sina färger, ser fräschare ut, för de som har svettigt jobb eller tränar där det kan vara svårt att få makeup att hålla samtidigt. Kosmetisk tatuering passar bra för att korrigera ojämnheter, skapa symmetry och spara in tid på smink och sminkborttagning. 


Micropigmentering teknik

Micropigmentering är en av de mest populära kosmetisk tatuering teknik som utförs med maskin och införs pigment i huden med speciell nål. Behandlingen utförs med stark lokal bedövning.


Pigment och påfyllning ( touch up)

Pigment som appliceras i huden och gradvis byggs en färg och form upp håller 1,5- 3 år, det beror på hudtyp. Färgen blir mjukare med tiden, för att bibehålla färgen rekommenderas en påfyllning 1- 2 år efter avslutad behandling.


Konsultation inför behandlingen

Konsultation tid är 20-30 minuter. Vi går igenom dina önskemål och förväntningar, du får information om pigmenten och färg. Vi pratar och diskuterar i lugn och ro, du får möjlighet att få svar på dina frågor. Du får att fylla i ett frågeformulär om sitt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer, sedan bokar vi in en tatueringstid.  

Viktigt! Obligatorisk konsultation vid cover-ups!!!Innan behandlingen

30 dagar innan och 30 dagar efter förre behandlingen få man inte göra fillers eller botox ( om läppar eller ögonbryn kommer att bli behandladeområde)

7 dagar innan och 7 dagar efter få man inte färga bryn och ögonfransar (om bryn och ögon kommer att bli behandladeområde)

7 dagar innan behandlingen få man inte använda antibiotika

48 timmar innan få man inte dricka alkohol

48 innen undvik solning

Använd inte mascara på behandlingsdag, inga lösögonfransar och kontaktlinser ( om ögon kommer att bli behandladeområde)

På behandlingsdag få man inte dricka drycker som innehåller koffein (det kan höja blodtrycket)

Om man har bokat tid för behandlingen, blir sjuk då rekommenderas att man avbokar tiden och få en ny tid då man blivit frisk


Behandling

Man få fylla i ett frågeformulär om sitt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer ( därför rekommenderas att boka en konsultation inför behandling, vi går genom färgval, form och pratar om förväntningar, man får svar på sina frågor)

vi rengör behandlingsområde

vi pratar om en form som passar ditt ansikte

vi ritar upp en form vi kommit överens om

applicerats bedövning med hjälp av bombullspinnar och om 20 minuter det börjar att verka

tatueringen börjar

vid behöv används en till bedövning som hjälper att strypa blodkärlen


Efter behandlingen och läkninstid

några dag behandlingsområde eller huden rund den kan vara svullen och rödflammig

behandlingsområde ser väldigt mörk ut (skorporna som kommer falla av drar med sig ca 40-60% av färgen, oftast det beror på hudtyp)

redan efter några timma tvättas det behandladeområde endast med bommulspad med vatten

första 2-4 dag bildas skorpor

på 4 dag smörjas skorpor med vaselin 2-3 ggr per dag tills skorpor försvinner

på 5-7 dag kommer skorpor att smula sig

behandlingsområde ser väldigt ljus ut ( färgen kommer att framkallas med varje dag upp till 1-1,5 månad från första dag när skorpor var borta, därför rekommenderas återbesök mellan 1,5-2 månad)


Man få inte

använda smink och kosmetika på det behandladeområde de första 7 dagarna

besöka träningslokaler, bastu (då detta kan leda till infektion) de första 7 dagarna

solning, om du ska på semester (till exempel om flera veckor efter behandlingen) så kan man skydda det det behandladeområde  med solskyddsfaktor

 Det är viktigt att du inte pillar bort skorpor! För att få ett bra resultat så är det viktigt att du följer kraven på eftervård.


Återbesök 

Återbesök rekommenderas mellan 1,5-2 månader efter första behandlingsdag. Senare än 2 månad återbesök betalas som ny behandling (ordinarie pris). På återbesöket korrigeras och fyllas på tatuering en gång till. Det är viktigt för att få bra slutligt resultat. Ibland behövs 1-3 besök, eftersom det är så individuellt hur bra färgen sitter.


Salongs regler

åldersgräns för behandlingar är 18 år

behandling görs inte till gravida och ammande 

behandling görs inte vid inflammationer, feber, feber, försypning, oläst herpes

Ta inte emot om kund är försenad mer än 10-15 min

Om- och avbokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars faktureras 50% av behandlingskostnaden. Avbokning endast via telefon 0760995126 (mån-fre 8.00-18.00) eller med din avbokningskod på bokadirekt.se


Betalning

Vi tar inte kort vid betalning!

ENDAST swish och kontant

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tatueringsborttagning

Det är en unik teknik som utförs med en maskin och RemovalS införs i huden med en speciell nål. RemovalS som binder bläcket i huden tar med det upp till hudytan, där den bildar en sårskorpa.
När såret läkt och skorpan trillar av försvinner också pigmentet som tidigare funnits i huden. Behandlingen utförs med lokalbedövning.

Manikyr och pedikyr

Manikyr
60 min 400,00 kr 240,00 kr Mer info
Manikyr inkluder nagel- och nagelbandsvård, peeling, handmassage, polering av nageln och lackning.
Den manikyr inkluder nagel- och nagelbandsvård, peeling, handmassage och lackning med Lack Gel Alessandro. (håller upp till 3-4 veckor)

Plockning och färgning av fransar och ögonbryn

JM Beauty Studio

Mitt namn är Jekaterina Morozova och jag är certifierad permanent makeupartist och diplomerad nagelteknolog med mångårig erfarenhet. Jag är utbildad i kosmetiska tatueringar via OS Academy i Estland.

Via min långa karriär har jag skaffat mig stor erfarenhet av skönhetsbranschen och deltar nu i permanent makeup konferenser, Master Classes, skönhetsmässor och reser även utomlands på beställning och genomför permanent makeup. Jag är alltid intresserad att lära mig nya saker och vara medveten om nyheter kring skönhet.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Söndag
Bara tidsbokning gäller
Adress
Hammarby allé 98
120 65 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗