1. Hem
  2. Frisör Luleå

Worlds of EGO ( tidigare Creative BY US )

betyg4.9 Fantastiskt bra(238 betyg)
Nygatan 11 E, 972 32, Luleå
Worlds Of EGO Välkommen till vår onlinebokning! Vi delar lokaler med nya (Ting Bubble Tea) ingång till oss via entréplan & en trappa upp. Tack för ditt förtroende och att du kommer till oss på Worlds of EGO ( tidigare Creative BY US ). Här kan du boka din behandling online. Hittar du ingen tid som passar dig eller har frågor angående din behandling kontakta oss gärna. Vid bokning av Extensions/Hårförlängning ber vi dig vänligen kontakta oss för personlig service alternativt via mail info@worldsofego.se När du är klar med din bokning kommer du att få ett bekräftelsemail till den mailadress du har i din kundprofil. Vi ber dig respektera att vi har en avboknings/ombokningspolicy på 24 timmar innan avtalad tid. Vi debiterar 100% av behandlingspriset vid uteblivet besök. Varmt välkommen till oss!
690

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
238 betyg
Karin E.
till Sofie
Vi är supernöjda, både mitt barnbarn och jag. Tusen tack till Sofie.

Visa mer

Monica R.
till Sussi
Jättenöjd. Noggrann och håret blev jättefint!

Visa mer

Pelle K.
till Sussi
När man sitter med Susanne efter ca 15 år med henne i stolen. Då behöver man inte snacka så mycket om klippfrisyr. För det är ju ungefär samma som tidigare😁 Däremot är ju Susanne så lättsam och elegant/ smidig m prat i stolen. Tiden går snabbt där och hux flux så var klippning klart. Inget kan gå fel där och rekommenderar henne i massor! Punkt!👏👊👍

Visa mer

Marie N.
till Sofie
Trevlig personal , duktig på det dom gör , generös med tips och råd.

Visa mer

Om företaget

Varmt Välkommen till EGO (Worlds of EGO) (1/6 -23 sker namnbyte till Worlds of EGO från tidigare Creative BY US, samma personalteam men nytt namn. I dagsläget erbjuder vi dessa behandlingar: Frisör, fransförlängning, naglar, Lashlift Våra frisörer är specialister på extensions och erbjuder förlängningar med metoderna tejp och keratin. Läs mer om våra behandlingar på vår hemsida www.creativehns.com. Samtliga företagare under Worlds of EGO är certifierade och uppfyller miljö och hälsoskyddskrav. Bara ett stenkast från Storgatan i centrala Luleå. Hoppas vi ses! Betalning Hos oss kan du använda dessa betalningsmetoder, Kort, Swish, faktura, Qlirofaktura, banköverföring, delbetalning). OBS Önskar du ej Qliro och vill betala med kort eller Swish när du kommer och gör din behandling hos oss vänligen välj (BETALA PÅ PLATS.) Kontakt Du kontaktar oss lättast via meddelande på vår FB sida samt mail info@worldsofego.se eller ring oss på 0920-22 40 00. Eftersom vi oftast är upptagna i behandlingar kan vi ha svårt att ta samtal men lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. Vårt motto är att kunna erbjuda dig det lilla extra i en fräsch miljö och härlig atmosfär med serviceinriktad diplomerad personal. Vi vill erbjuda våra kunder det senaste inom vår bransch, här arbetar välutbildade, Kreativa Frisörer och Stylister. Bara ett stenkast från Storgatan i centrala Luleå. Att boka en behandling hos oss på Worlds of EGO gör att du som kund blir bunden till våra villkor. Du har 24h avbokning, om du ej avbokar 24h innan eller inte kommer på din avtalade tid så kommer du att debiteras 100%. Åldersgränsen på naglar, microneedling, fransar, lashlift är 18år. Undantag på vissa behandlingar, 16 års gräns MED målsmans godkännande och skriftligt bindande kontrakt på salongen. Vid avbokning av behandling, kontakta den som ni har bokad behandling hos för att underlätta arbetet för oss.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån10:00 - 18:00
    • Tis10:00 - 18:00
    • Ons10:00 - 18:00
    • Tor10:00 - 18:00
    • Fre10:00 - 18:00
    • Lör10:00 - 16:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Varierande öppettider förekommer då vi håller öppet efter bokningar
  • 09202240 XXVisa nummer

  • Nygatan 11 E, 972 32, Luleå