1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Jade STHLM

betyg5 Fantastiskt bra(1286 betyg)
Hantverkargatan 4, 112 21, Stockholm
Vi är nischade på tape-extensions och färgbehandlingar i alla dess former. Är du eller vill bli blond är du extra trygg i våra händer. Med många års erfarenhet, vet vi vad vi gör och är inte fega! Titta gärna på vår hemsida för mer info. https://www.jadesthlm.se - Där har vi även en Webshop med riktigt bra priser! Tanken när vi öppnade Jade var att du skulle få känslan av kliva in i vårt vardagsrum. Hemtrevligt och familjärt - Känn dig som hemma, med kvalitet! Vi är perfektionister! Vill du se lite mer av våra arbeten - Klicka på "Personal". Där länkar vi till våra olika instagram och där kan du även få inspiration till din nya klippning eller hårfärg. När du bokar färgbehandling så guidar vi dig när du klickar på Info bredvid varje behandling. Våra löshår kommer från Giada extensions, Hairtalk och Yourhairdealer. (3 cm tape) Giada extensions(30 cm och 50 cm) har vi på plats och behöver ingen konsultation. (Vi har snälla hundar på salongen) Se gärna hemsida. Jadesthlm@gmail.com
2316

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Vincent
4.9
(249 betyg)
Instagram: @hair_by_Vincent
qliro
Färg och extensionsspecialist. Blonda hår och färg är min passion, men såklart har jag även stort intresse för trendiga herrklippningar! För mig är det viktigt att lära känna dig som kund och dina behov och önskningar. Högt i tak för både små och stora hår-drömmar. Jag vill att du ska känna dig avslappnad och bekväm hos mig. Din stund i min stol ska vara en helhetsupplevelse med dig i fokus, det är min prio 1. På Instagram heter jag hair_by_vincent, kika gärna in för att se mina tidigare jobb. Hoppas vi ses i stolen!

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
1286 betyg
Christin H.
till Olivia
Jag hade en fantastisk upplevelse hos Olivia! Hon är otroligt lyhörd och förstod precis vad jag ville ha. Hennes talang och skicklighet är mycket imponerande, och resultatet blev helt fantastiskt. Jag gick från att ha brunt hår till en vacker ljusblond nyans som jag älskar. Klippningen och stylingen blev riktigt snygg. Jag rekommenderar verkligen Olivia till alla som letar efter en professionell och kunnig frisör att lita på med sitt hår!

Visa mer

Ida d.
till Ida
Ida är världens gulligaste och i mina ögon den mest erfarna frisör man kan träffa. Lyhörd, duktig och verkligen så proffsig. Har aldrig känt mig så fin som när jag varit hos Ida. I hennes händer är man alltid trygg!

Visa mer

Alice N.
till Vincent
Bästa bästa Vincent! Lika nöjd varje gång! Bonus att man fick en gratis valpprommenad också 🤪

Visa mer

Ester B.
till Vincent
Vincent är guld! Ger alltid bra tips och lyssnar verkligen på hur man vill ha det.

Visa mer

Om företaget

Specialister på tape-extensions, färg, Balayage och blonda hår! En mysig salong i Centrala Stockholm, Hantverkargatan 4.(T-bana Rådhuset, eller 5 min promenad från T-centralen. Det sägs att salongen är den äldsta kvarvarande frisörsalongen i Stockholm och har legat på samma ställe sedan början av 1900-talet. Här har vi Dig som kund i fokus och vårt mål är att du ska få det resultatet du är ute efter, och även en trevlig stund med någon av oss. Vi har ibland hundar på salongen. Varmt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån10:00 - 19:00
    • Tis10:00 - 19:00
    • Ons10:00 - 19:00
    • Tor10:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 16:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Tiderna varierar och vi har ibland öppet både tidigare och senare än tiderna som skrivs
  • 0844480 XXVisa nummer

  • Hantverkargatan 4, 112 21, Stockholm