Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Hej! 
Ett spa besök ska resultera i att du ska känna dig energifull igen, ha lättat på spänningar och vidgat ditt medvetande. Du kan förbättra din livskvalité.


Jag använder "Kerstin Florian" produkter och "Young Living" eteriska oljor  under behandlingarna. De innehåller rena, naturliga ingredienser av högsta kvalitet
OBS! Nyheter!
Jag börjar göra en massage till ansikte som heter "Kobido"
Den japanska ansiktsmassagen hanterar perfekt följande problem:
• ökad torrhet i ansiktet
• överdriven talg utsöndring
• förekomsten av akne
• rynkor
• pigmentering
• huvudvärk
• nervös överansträngning
• känsla av depression
Varmt välkomna till salongen som heter "Diez"!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Denna är taktil massage för halv kroppen, lätt massage och du ligger på sidan på gravidkudde. Skönt och mycket avslappnande.
En gravidmassage kan se olika ut beroende på vad som önskas från den. Det viktiga med massage är att avslappningen är i fokus och att minska eventuell smärta. Massage är även förebyggande bra för att musklerna redan innan de blir stela håller sig så mjuka som möjligt.
En ryggmassage är inte lätt att få när magen börjar växa och det blir obekvämt att ligga på mage. Under en gravidmassage finns en särskild gravidkudde som gör att gravida kan ligga på mage utan att belasta magen.
När det blir tyngre framtill på både mage och bröst så är det lätt att axlarna också drar sig framåt. Detta i sin tur kan leda till smärta i axlar och nacke. En ryggmassage i detta läge är en ypperlig idé för att axlarna skall komma bakåt igen och bli avslappnade.
Positivt med gravidmassage
Förutom att kroppen tas om hand på bästa sätt under en gravidmassage så är även detta bra för sinnet. Att få komma bort en stund och ta hand om sig själv är guld värt under en graviditet. Gravida kan generellt sett känna sig orörliga och det kan mot slutet bli väldigt tungt, att då få komma iväg en stund och bli bortskämd sätter guldkant på tillvaron.

Gravidmassage kan även köpas som ett presentkort, perfekt att ge bort som present till sin gravida närstående, passande oavsett vilken graviditetsvecka hon befinner sig i.
Priset är 398 bära på december!
Det är behandlingen för baksida av kroppen.

Irina Korotkova

Jag heter Irina. Jag är diplomerad massageterapeut och spaterapeut och jag är även utbildad sjuksköterska. Jag har lång erfarenhet av behandlingar som du kan beställa.
Jag arbetar på en salong som heter "Diez".

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 7:30 - 19:00
Adress
Bildhuggarvägen 7
121 44 Johanneshov
Enskede-Årsta-Vantör
Öppna i Google Maps 🗗