IntoMotion City Hart54

betyg4.8 Fantastiskt bra(25 betyg)
Regeringsgatan 65, 111 44, Stockholm
Upplever du att dina besvär hindrar dig från att göra det du älskar? Det kan vara en stel nacke, ett knä som spökar, en envis tennisarmbåge eller en smärtande rygg. Låt oss på IntoMotion komma till rätta med dina besvär genom att behandla orsaken till din smärta! ​IntoMotion är en medicinsk idrottsklinik för elit såväl som motionär. Kliniken består av fysioterapeuter, kiropraktorer och ortopedspecialister som har en gedigen erfarenhet av idrottsmedicin på elitnivå från svenska landslagen och OS-trupper. Vi erbjuder även ulrtraljudsdiagnostik, osteopati och idrottsmassage. IntoMotion kan diagnosticera, behandla och rehabilitera de flesta typer av idrottsskador. Genom våra samarbetspartners kan vi hantera hela analysen av era skador, från röntgen och provanalyser utan de vanliga väntetiderna. För dig med sjukvårdsförsäkring är du varmt välkommen till oss. Vi har avtal med exempelvis DKV Hälsa, SEB, Falck Healthcare, Trygg Hansa, Euroaccident och SOS International m. fl. Vi erbjuder även företagsabonnemang, kontakta oss för mer information och offert. Har du en rabattkod kommer det dras i samband med betalning. Vi erbjuder specialpriser för ungdomar (-20år) och seniorer (65+). Hittar du ingen tid som passar? Välkommen till våra andra kliniker; Viberooms lokaler på Vendevägen 15 i Djursholm eller AIM X lokaler på Domherrevägen 11 i Sollentuna. Välkommen till idrottsrehab på en ny nivå!

Boka tjänst

utövare

noImage
Aya Inger
(16 betyg)
Massageterapeut
Klarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
25 betyg
till Aya Inger
Very skilled practitioner and very nice too; would definitely visit again
till Victor Pierce
Victor är trevlig, kunnig och KONKRET. Inget lullull utan går direkt på det som kommer hjälpa med besvären. Rekommenderas varmt.
till Aya Inger
Vänlig, trevlig, duktig massör. Bra centralt läge.
till Aya Inger
Alltid bra hos Aya :)

Om företaget

IntoMotion är en fysioklinik för elit och motionär. Vi vill hjälpa dig att göra det du älskar och snabbt komma på banan igen efter en skada. Vår personal har en gedigen erfarenhet av idrottsmedicin från svenska landslag och OS-trupper. Intomotion diagnosticerar, behandlar och rehabiliterar de flesta typer av idrottsskador. Vårt team består av: - Fysioterapeuter - Kiropraktorer - Naprapater - Ortopedspecialister - Idrottsmassörer Vi erbjuder: - Prehab & rehab - Träningsprogram - Provtagning & analyser - Röntgen & MR Mer spel, mindre ont

Bilder