1. Hem
  2. Tatuering/Piercing Skövde

InkSkövde Tattoo Studio

betyg2.4 Otillfredsställande(5 betyg)
Kungsgatan 14, 541 31, Skövde
Välkommen till Ink Skövde! Hos oss finns det ingen stil eller design som vi inte kan göra till dig. Besök oss gärna i studion på Commerce för att diskutera dina önskemål, så lovar vi att göra allt vi kan för att skapa just din drömtatuering. Utöver vårt interna team så får vi regelbundet besök av internationellt kända tatuerare från hela världen. Nu har vi flyttat , nya lokalen Kungsgatan 14, 541 31 Skövde ( gamla Gym affären )

Boka tjänst

konsultation tid

  • 40%
    Konsultation Tatuerings tid
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    För tider fram till 28 sep

utövare

noImage
Lucesita
(5 betyg)
Tattoo Artist

Betyg och recensioner

2.4Otillfredsställande
5 betyg
Linda N.
till Lucesita
Ingen som dök upp på min bokade konsultationstid, inget svar när jag ringde heller. Mailade och fick svar att det flyttar till ny lokal och att nya adressen står på dörren, vilket det inte gjorde. Kommer inte boka någon mer tid här.

Visa mer

Elin D.
till Lucesita
Skulle på konsultation ang befintlig tatuering, fick gå därifrån och blev ombedd att boka tid för tatuering istället. Jättekonstigt bemötande och känslan blev inte bra hos min man som skulle få detta i present. Vi går till ngn annan.

Visa mer

Om företaget

InkSkövde Tattoo Tattoo Studio 🇻🇪Venezuela 🇸🇪Sweden 🔎@inkskovdetattoo ⚜@inkelite_jkpg ⚜@inkskovde ⚜@lucesita_ink Inkskovde@gmail.com http://www.inkskovde.se/ Nya lokalen Kungsgatan 14, 541 31 Skövde (gamla Gym affären )

Bilder

Detaljer och kontakt