Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Idrottsskadecentrum på Kungsholmen
Idrottsskadecentrum ligger i Stadshagen på Kungsholmen och drivs av Soheil, som startade verksamheten efter sin egen idrottskarriär som sprinter. Med lång erfarenhet, passion och stor kunskap inom träning och idrottsmedicin har han byggt upp ett nätverk av naprapater, idrottsmassörer och personliga tränare, som varje dag hjälper elitidrottare och motionärer att bli smärtfria eller nå sina träningsmål.

På Idrottsskadecentrum finns professionella och erfarna terapeuter, som erbjuder personlig träning, idrottsmassage, rehabiliteringsträning med mera. Kontakta oss om du har några frågor kring vår verksamhet eller våra tjänster.

Välkommen till oss på Lindhagensterassen 13, på Kungsholmen i Stockholm.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naprapati

Många känner till naprapati som behandlingsform. Det är en effektiv metod där smärtan först minskas och framtida besvär sedan förebyggs.

Exempel på smärttillstånd som behandlas är nackspärr, spänningshuvudvärk, musarm, ryggbesvär, ischias och problem i knän och hälsenor.

Funktionsanalys

Funktionsanalys
60 min 990,00 kr 594,00 kr Mer info
En funktionsanalys går ut på att utvärdera din nuvarande fysiska status och vilka krav som varje dag ställs på din kropp. När du kommer till oss på Idrottsskadecentrum, gör vi alltid en funktionsanalys för att kunna ge dig bästa möjliga hjälp.

Genom tusentals egna träningspass inom elitidrott har vi lärt oss läsa av kroppens signaler och funktioner och vad just din kropp behöver.

Personlig träning

Gravidträning
60 min 990,00 kr 594,00 kr Mer info
En graviditet kan vara påfrestande både fysiskt och mentalt. På Idrottsskadecentrum har vi under de senaste 8 åren behandlat och tränat många i olika faser av graviditet, vilket har gett oss värdefull kunskap och erfarenhet om hur vi bäst kan hjälpa dig. Gravidträning kan vara en effektiv metod mot besvär och smärtor.

Hör gärna av dig om du har frågor gällande din graviditet och träning.
Rehabiliteringsträning innebär att träningen är anpassad att motverka en skada som uppstått. Vilken form denna träning har och vilka övningar som används varierar väldigt mycket beroende på vem du är och hur skadan har uppkommit.

Efter en noggrann funktionsanalys lägger vi tillsammans upp din rehabträning. Med vår långa erfarenhet inom idrottsskador kan du vara trygg i att du får bästa möjliga hjälp.

Tjänster

Käkledsbehandling
40 min 790,00 kr 474,00 kr Mer info
Många människor upplever att käken drar lite snett, knäpper eller gör ont i vissa lägen. Vissa kan till och med uppleva en tandvärk som tandläkare inte rår bot på som i själva verket kommer ifrån käken och dess muskulatur. Vanligt är också att man har huvudvärk i bakhuvudet eller på sidan av huvudet i samband med dessa besvär.

BEHANDLINGAR

Gravidmassage
60 min 990,00 kr 594,00 kr Mer info
Idag rekommenderas ofta gravidmassage av barnmorskor och förlossningsavdelningar. Om du är avslappnad och mår bra, frisätts hormoner som gör att barnet mår ännu bättre.

Gravidmassage går att kombinera med speciella övningar innan behandling för att hitta och åtgärda eventuella besvär. Tveka inte att kontakta oss på Idrottsskadecentrum om du har frågor gällande graviditet och massage.

Idrottsskadecentrum Kungsholmen AB

På Idrottsskadecentrum i Stadshagen på Kungsholmen finns professionella och erfarna terapeuter, som erbjuder personlig träning, idrottsmassage, rehabiliteringsträning, med mera. Boka tid här eller besök oss på Lindhagensterassen 13.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån - Fre 06:00-22:00
Lör - Sön 07:00-20:00
Adress
Lindhagensterassen 13-15
11218 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗