Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Super erbjudande pedikyr för mannen för  399:-
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Spray Tan

3d taturing

Inför ditt besök:
Sola inte på 24 timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad. Meddela om eventuella sjukdomar innan ditt besök så att vi har möljighet att ta ställning ombehandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Det behövs göras minst 2 daygn innan ditt inbokade besök .

Så går en behandling till:
Innan behandling inleds kommer vi tillsammans överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas meden gele och behandlingen inleds. Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar, men slutresultatet kan visa först upp till 6 veckor.

Efter besöket:
Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Det går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, men en del av det pigment som förs in kommer att stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Ca 30-50% faller av efter första behandligen. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet. I ett nybesök ingår 1 återbesök ( som skall göras inom 6 veckor) ingår i priset.(obs)ej erbjudande
Det är viktigt att du följer dessa råd för att undvika infektioner, inget annat än koksalt och vaselin får användas på området som pigmenterats under de första 24 timmarna. Vi avråder från träning första dagarna. Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkts då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet.
Du kommer att få med dig skötselråd och även informtion om vilka färger som har använts på dina bryn.

Färgning

Att färga dina fransar och bryn kan ge en otrolig effekt. Vi ser till att du får rätt nyans till din hårfärg på bara några minuter, för att få ett naturligt och vackert resultat som håller i 3-4 veckor. Till färgning av fransar och bryn används enbart produkter från refectocil.

Fransförlängning

Jag har gått look By Linns's volymkurs, med look by linn's fransar kan man själv välja hur långa, tjocka och täta ögonfransar man vill. Resultatet blir naturligt och framhäver ögonen. Fransarna appliceras separat på varje frans och är gjorda av naturligt silke. Varje öga får mellan 50-90 nya fransar.

Skötselråd:
Innan behanling: Ha inte smink på dig minst 12 timmar innan en behandling eller någon oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra en frasförlägning om du haft infektion i ögonen under minst 3 veckor innan.

Efter behandling: Du skall vänta 24 timmar med att duscha för att limmet ska hårdna tillräckligt. Du får inte gnugga dig i ögonen eller använda kräm på ögonfransarna. För bästa effekt rekommenderar vi ett återbesök var 3-4e vecka. Vill du ta bort fransarna gör det gärna hos oss annars kan dina egna slitas bort.
Jag har gått look By Linns's volmkurs, med look by linn's fransar kan man själv välja hur långa, tjocka och täta ögonfransar man vill ha. Resultatet blir naturligt och framhäver ögonen. Fransarna appliceras separat på varje frans och är gjorda av naturligt silke. Varje öga får mellan 50-90 nya fransar.

Skötselråd:
Innan behandling - Ha inte smink på dig minst 12 timmar före en behandling eller någon oljebaserad kräm på ögonen. Du ska inte göra en frasförlägning om du haft infektion i ögonen under det närmsta 3 veckor.

Efter behandling: Du skall vänta 24 timmar med att duscha för att limmet ska hårdna tillräckligt. Du får inte gnugga ögonen, inte i ögonen eller använda kräm på ögonfransarna. För bästa effekt rekommenderar vi ett återbesök var 3-4e vecka. Vill du ta bort fransarna gör det gärna hos oss annars kan dina egna slitas bort.

Lash lift

Brow lift
50 min 799,00 kr 479,40 kr Mer info
Detta är en brynbehandling som gör det möjligt att styla och forma om dina naturliga bryn-hårstrån.
Brynets strån formas med permanentvätska till önskad form och färgas med brynfärg samt plockas med pincett.
Resultatet ger brynen ett mer fylligt utseende som varar upp till 6 veckor beroende på hårets individuella växtfas.

I denna behandling lyfter vi dina bryn och skapar fylligare bryn, färgar, formar och avslutar med en vårdande keratinbehandling som stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler samt återställer dess naturliga skydd.
Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och rikta fokus mot ögonen.

Behandlingen passar speciellt dig som har svåra bryn att styla, som tex nedåtgående bryn, buskiga bryn eller tunna bryn.
Den passar även dig som vill slippa styla brynen varje morgon. Allt som behövs är ett drag med medföljande kam för ett piggare utseende. Behandlingen ger dig en illusion av att du har mer bryn än du faktiskt har.

Ett vackert alternativ för dig som inte vill göra en ögonbrynstatuering och underlätta vardagen!
Resultatet = finare form och fylligare ögonbryn!

Alla produkter som används kommer från ett svenskt märke.
Dom är veganvänliga, parabenfria, och självklart inte djurtestade.

Denna behandling går även att boka tillsammans med en Lash lift.

Eftervård:
Efter behandlingen ska du undvika rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn.
Du ska inte gnugga, vara i salta bad eller bastu.
Avstå från smink produkter på dina bryn.
Dessa regler gäller i 48 timmar efter utförd behandling!
Lash lift
45 min 699,00 kr 419,40 kr Mer info
Underbart fyliga och böjda fransar som kommer hålla länge. 45 minuter är allt som behövs, för att ge dina fransar en djup böjning som även efter dusch och bad varar upp till 12 veckor! Hållbarheten varierar dock från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8e vecka.

Skötselråd vid Lash lift:
Använd inga starka ögonsmink borttagningar under 48 timmar. Inga oljeprodukter får användas runt ögonen under det första dygnet. Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam, bada bastu och utsätta fransarna för hög värme, samt gnugga fransarna under det första dygnet då det kan göra att franspermanenten släpper och fransarna åter tar sin ursprungliga form. Skulle irritation uppstå, bada ögonen med kallt vatten.

Trådning

Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5 mm långa för att kunna tråda bort dom.

Franförlägning

Frisör

Hårförlängning
180 min 4.000,00 kr 2.400,00 kr

Microneedling

BB skin Glow
90 min 1.399,00 kr 839,40 kr
Microneedling/Dermapen
80 min 1.199,00 kr 719,40 kr

Tjänster

Lashlift med färg
60 min 799,00 kr 479,40 kr

Home of beauty

Home Of Beauty är en av Sveriges skönhetssalonger med bredaste utbud av behandlingar under ett och samma tak. Vi erbjuder allt från quick-fix för dig som vill göra en behandling under språng till behandlingar för dig som vill njuta av vårt hem och en avslappnad behandling för att passa dig och dina behov och önskemål. Home Of Beauty är även ett av Sveriges mest tillgängliga skönhetssalongen, dels för våra generösa öppettider men även för salongens läge. På Home Of Beauty erbjuds bland annat behandlingar som fransförlängning, nagelförlängning, lash/brow lift, pedikyr, microneedling, fillers, SprayTan men har även olika behandlingar inom frisör och mycket mer.

Home Of Beauty öppnade sina dörrar för första gången i December 2020, i Solna Bussnies Park. Tanken bakom Home Of Beauty är att skapa en hemkänsla för varje kund som besöker oss. Detta är perfekt för dig som vill ta en paus i vardagen med en avslappnad behandling. Våra mål på Home Of Beauty är att tillsammans med våra kunder hitta och skapa den bästa behandling för varje kund.

Varmt välkommen till oss på Home Of Beauty för en obeskrivlig och avslappnad behandling!

Solna B Park AB, SE5590670971

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - fredag 10 - 19
Lördag 10 - 17
Adress
Svetsarvägen 15
171 41 Solna
Råsunda
Öppna i Google Maps 🗗