Hollywood Skin

betyg4.9 Fantastiskt bra(121 betyg)
Vegagatan 22, 172 34, Sundbyberg
Hej och välkomna in hos mig på Hollywood skin på Vegagatan 22 i Sundbyberg.  Min ambition är att du som kund ska kunna koppla av för en stund och bli ditt vackraste jag. Hos mig kan du göra Lash Lift, Brow Lift, Microneedling, färgning av fransar och bryn och massage. Hittar du ingen tid eller dag som passar? Kontakta gärna mig så hittar vi en tid till dig. Hoppas att vi ses, varma hälsningar Julia.

Boka tjänst

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
121 betyg
till Julia Jämtin
Julia var så trevlig och duktig, gjort lash lift många gånger men har aldrig träffat någon som är så lätt på handen eller fått så bra resultat. Tack!
till Julia Jämtin
Fantastiskt bra behandling 👌😍
till Julia Jämtin
Alltid så grym, professionell och trevlig ⭐️
till Julia Jämtin
Väldigt trevlig och professionell 👌🏻

Om företaget

Varmt välkomna till Hollywoodskin! Mitt namn är Julia Jämtin, jag är utbildad Spa & hudterapeut och gick min utbildning på Gilda Skolan i Stockholm. Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och har en Cidesco examen. Hos mig kan du göra Lash & brow lift, frans & brynfärg och Microneedling. Jag ser framemot att hjälpa dig att bli ditt vackraste jag och framhäva din naturliga skönhet. Tar endast emot SWISH på salongen. Din behandling debiteras vid sen avbokning, försening eller utebliven närvaro. / Julia

Bilder