1. Hem
 2. Frisör Göteborg

Hello bombshell

betyg4.9 Fantastiskt bra(839 betyg)
Engelbrektsgatan 35, 411 37, Göteborg
Hello Bombshell - Europas mest älskade löshår. Med en hållbarhet på 2år samt en fyllighet ända ner till topparna är det inte konstigt att Hello Bombshell Extensions snabbt blivit en kund favorit i Norden. Företaget har funnits sedan 2015. I våra priser vid insättning av löshår ingår: Löshår, inklippning & styling. Alla priser är från priser. Har du längre eller tjockare hår, kan priset höjas. Du blir upplyst om detta innan behandlingen startar. Har du frågor om just ditt hår. Ring oss: 0706531394 Vi är väldigt fullbokade och har svårt att svara i telefon. Boka en gratis konsultation om du har frågor innan din insättning samt färgning. Studentrabatt 10% på alla behandlingar uppvisa ditt mecenat Svårt att hitta en tid? Ring: 0706531394 Om vi inte svarar skicka ett sms. Glöm inte boka uttag av löshår innan ditt besök. Vi säljer även löshår, hårprodukter samt accessoarer. Avboka minst 24 timmar innan. Annars debiteras du 100% för uteblivet besök. Varmt välkommen till oss! Vi ligger på Engelbrektsgatan 35 i Göteborg Come as you are, Walk out as a Bombshell

Boka tjänst

Personal

noImage
Anton
4.9
(80 betyg)
Frisör & Master Extensionstylist, Lashlift & Browlift
qliro
Glad & positiv kille som älskar att arbeta med klipp, färg & löshår! Noggrann & pålitlig. Dröm arbetsplatsen är Hello Bombshell & där är jag verksam idag! Ska ta mitt Gesällbrev. Anton är även utbildad Extension Stylist och utbildad inom fransar och bryn.
noImage
Siri
4.9
(112 betyg)
MASTERSTYLIST - HÅRFÖRLÄNGNING - MAKE UP
qliro
Siri Eriksson är vår Master stylist på Hello Bombshell. Efter 5års gediget arbete har hon avancerat & är nu Master stylist. Siri gör mycket omtyckta arbeten av våra kunder. Rakare linjer och finare fästen kan du inte få. Siris händer är guld. Siri är också vår lärare i de olika extensions metoderna: Tejp, keratin & träns. Hos Siri spelar det ingen roll om du har långt eller kort hår, hon kommer göra sitt bästa för dina önskemål. Siri är även en mycket duktig Make Up artist! Välkommen att boka henne för nästa bröllop.
noImage
Johanna Salongschef & Frisör
4.9
(82 betyg)
Salongschef & Frisör
qliro
Johanna är en driven frisör samt Hello Bombshells salongschef.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
839 betyg
Auin D.
till Maria Haily Doan
Maria är grym på det hon gör. Hon lyssnar på kunden samtidigt som hon kommer med råd. Låter ingen annan röra mitt hår förutom Maria!

Visa mer

till Anton
Inget annat ställe får mig att känna mig så trygg och lika nöjd Every time i go there 💯

Visa mer

Mary P.
till Siri
Allt var toppen tack syns i augusti

Visa mer

Linda J.
till Maria Haily Doan
Jag e super nöjd verkligen😊 Maria e noggrann o duktig 💜 lyssnar på en hur man vill ha det samtidigt ger hon tips o råd.

Visa mer

Om företaget

Hello Bombshell Engelbrektsgatan 35 Göteborg Come as you are, walk out as a Bombshell. Företaget: Hello Bombshell Grundades av Clara Feldt 2015. Efter 2 år I USA var det dax att komma hem och göra drömmen verklig. Arbeta med löshår av bästa kvalité. Idag arbetar Clara administrativt med Företaget och har fantastiska frisörer och stylister som arbetar med Bombshell extensions. Tillsammans för att skapa den bästa upplevelsen för dig som kund. För Clara har kvalité alltid varit och är ledordet för företaget. Varför välja något annat när du kan få det absolut bästa? Hello Bombshell extensions är ett handplockat löshår där vi väljer ut de absolut finaste stråna på. Våra 50cm är alltid Double Drawn = lika tjocka från fästet ner till topparna. Så du ska få ut så mycket av din hårförlängning som möjligt. Vi har längderna 40cm 50cm & 60cm i Tejp. I keratin och weft har vi längderna 50-55cm För att köpa löshår av oss går du enkelt in på www.hellobombshell.se eller vår salong på Engelbrektsgatan 35 i Göteborg. Vi har Sveriges bästa löshår testa du med. Salongen: Varmt välkommen till salongen med det lilla extra. Här slappnar du av i en lyxig atmosfär. Med en god kopp kaffe. Medans personalen tar hand om dig på bästa sätt. All personal på Bombshell jobbar med största trygghet och säkerhet för att du som vår gäst ska känna dig avkopplad. Vi jobbar med Sveriges bästa löshår och fantastiska produkter. Önskar du ett långt svall! En helomvandling. Färgning, Eller sminkning och styling inför fest eller bröllop. Ja då har du kommit rätt. Med vår breda spetskompetens innom skönhet hjälper vi dig att bli ditt absolut bästa jag. Önskar ni ringa oss om tid så når ni oss på Telefon: 0706531394 Mejl: info@hellobombshell.se Vår salong är anpassad för dig. Din plats spritas alltid av innan och efter. Handsprit finns i hela salongen. På Hello Bombshell finner ni ett brett sortiment av löshår samt andra tjänster som tillhandahålls av frisörer, Extensionstylister & makeupartist Alla är certifierade alt. diplomerade. Vi arbetar med kvalitetshår från vårt egna varumärke Hello Bombshell. Med flera nöjda och återkommande kunder så som Hollywood-frun Åsa Vesterlund & Paulina Danielsson. Kan vi garantera ett resultat som får dig att känna dig som en Bombshell Babe . Löshår, inklippning och styling ingår alltid vid isättning av extensions hos oss. Kom med nytvättat och fönat hår. Har du hår i glöm inte boka uttag. Du kan boka en konsultation hos oss. Vi har lång erfarenhet och fäster alltid löshåret på ett skonsamt sätt. Vi erbjuder även gratis garanti inom 30 dagar om man vill flytta på något fäste. Känner du dig osäker gällande löshår, färg eller har andra frågor, kontakta oss så bokar vi in en konsultation och hjälper dig. Come as you are, Walk out as a Bombshell

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 19:00
  • Tis10:00 - 19:00
  • Ons10:00 - 19:00
  • Tor10:00 - 19:00
  • Fre10:00 - 19:00
  • Lör10:00 - 16:00
  • SönStängd
 • 7641493 XXVisa nummer

 • Engelbrektsgatan 35, 411 37, Göteborg