Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Hela Rösten!

Just nu är maxantalet i yogasalen 3 personer för att alla ska få minst 10 kvm att röra sig på var enligt nya pandemilagen. Därför erbjuds enbart privatlektioner i mediyoga och röstyoga tills vidare. Är ni 2 eller 3 personer som vill yoga tillsammans så kan ni boka en privatlektion och lägga till 200:- per person på plats. Mattor finns att låna men ta med egen handduk att lägga på yogamattan för att minska smittspridning.

Mediyogans djupa "mediyoga-andetag" kan verka positivt som rehabilitering efter genomgången covid-19 för dig med kvarvarande besvär. 

Spänningar i nacke, käke och axlar påverkar röstfunktionen. Röstyogan passar dig som sjunger, har ett röstkrävande yrke eller för dig som fått röstbesvär efter genomgången covid-19. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Hela Rösten

Hej och välkommen till Hela Rösten!
Jag heter Linda och jag är Leg. Logoped, dipl. mediyogainstruktör, dipl. viryayogalärare, klassisk sångerska och dipl. Revoice manuell röstterapeut (röstmassör).
Den gemensamma nämnaren för dessa utbildningar är ett stort intresse för röstfunktion och vad det är som händer när rösten inte fungerar som den ska samt hur stor påverkan stress kan ha vid röststörningar.
Jag erbjuder med start i februari 2021 mediyoga, röstyoga och röstmassage i fina lokaler i Mölnvik/ Värmdö köpkvarter.
Det går bra att boka mediyoga, röstyoga eller röstmassage till företag eller som hembesök i Stockholm, Nacka och Värmdö

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande öppettider
Adress
Fenix väg 14
134 44 Gustavsberg
Öppna i Google Maps 🗗