1. Hem
 2. Sjukgymnastik Stockholm

Hälsospecialisten - Fysioterapeut Victor Pierce

betyg5 Fantastiskt bra(69 betyg)
Styrmansgatan 7, 114 54, Stockholm
Hej och välkommen till din lokala fysioterapeut/sjukgymnast på Östermalm. Jag jobbar främst med människor som har smärtor och behöver så mycket resultat på så kort tid som möjligt. Detta uppnår vi genom att se vad som begränsar dig och triggar smärtan, som du sedan får träna på själv hemma. Det är nog stressigt i vardagen för de flesta, så oroa dig inte för att du kommer behöva komma hit varje vecka i 3 månader för att bli bra, utan de flesta behöver bara rätt råd och rätt saker att träna vidare på hemma. Du får dessutom tillgång till alla övningar på film så du blir så självständig som möjligt! En behandlingsserie kanske tar 4-12 veckor och 3-5 besök, men du kommer märka av framsteg på vägens gång och få med dig en annan inställning och förståelse till problemet så du klarar dig själv på sikt! För de som vill gå vidare och träna ytterligare så hjälper jag gärna dig med ett tidseffektivt, strukturerat träningsprogram som du kan utföra själv eller tillsammans med mig. Detta kommer ge dig bästa förutsättningarna för att bli stark och rörlig så du kan fortsätta leva ditt liv obehindrat utan besvär en lång tid framöver!

Boka tjänst

Enstaka besök

 • 40%
  Fysioterapi 60 min
  60 minuter, 750 kr (ord. 1 250 kr)Mer info
  För tider fram till 5 feb

utövare

noImage
Victor Pierce
5
(69 betyg)
Leg. fysioterapeut

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
69 betyg
Gustaf H.
till Victor Pierce
Otroligt duktig, rekommenderas starkt!

Visa mer

Irina 2.
till Victor Pierce
I am, as always, very happy with Victor's support: excellent advice and information sharing combined with very effective exercises that are simple and don't require additional equipment, so I have no excuse in not practicing. And, of course, his client-oriented services and fun. This is why I come back every time I need, after so many years (6 or more? Can't remember)

Visa mer

Sebastian W.
till Victor Pierce
Victor är fantastiskt bra på att förklara hur problemen har uppståt samt hur man åtgärdar problemen på ett väldigt pedagogiskt sätt. Detta gör att man enbart behöver besöka honom 1-2 gånger. Vidare skickar han med material så man har full koll på det som ska göras och hur det ska göras.

Visa mer

Ella K.
till Victor Pierce
Är så otroligt nöjd och tacksam över att ha råkat hitta Victor här på bokadirekt! Innan min kontakt med honom hade jag gått med ledvärk i flera månader och inte fått någon nämnvärd hjälp i vanliga vården. Efter gedigen utredning, följt av pedagogiska demonstrationer och enkla (men verksamma) övningar så har min värk avtagit. Så pass mycket att jag faktiskt knappt tänker på den längre (från att ha besvärats många gånger varje dag)! Victor är otroligt kompetent, lyhörd, varm och engagerad och får min allra varmaste rekommendation!

Visa mer

Om företaget

Mitt enda mål är att få tillbaks dig i en aktiv och smärtfri vardag, vare sig det handlar om smärta i ryggen efter jobbet, svårigheter med att leka med dina barn/barnbarn eller något som hindrar dig från att vara aktiv med sport och träning. För det så krävs en simpel, objektiv undersökning av din nuvarande kapacitet. Sen får du övningar och/eller råd för att förbättra den kapaciteten. Med en ökad kapacitet så kommer din rörelseförmåga och dina besvär bli bättre. Du kommer inte köpa ett 5-10 klippkort för akupunktur eller manipulationer. Du kommer inte komma på "underhåll" varje vecka. Du får med dig konkreta råd och övningar för att din vardag ska bli bättre. En behandlingsserie kanske tar 4-12 veckor och 3-5 besök, men du kommer märka av framsteg på vägens gång och få med dig en annan inställning och förståelse till problemet så du klarar dig själv på sikt! Utbildningar: Leg. Fysioterapeut (fd sjukgymnastik) Magistersexamen Fysioterapi Pågående Master/specialistutbildning Ortopedisk Manuell Terapi Functional Range Systems: Functional Range Assessment Functional Range Conditioning Functional Range Release Upper/Lower/Spine Kinstretch Evidensbaserat Styrkelyft Ortopedisk Manuell Terapi I Akupunktur Personlig Tränare Du hittar mig på Hälsospecialisten. Vi är ett lokalt gym och privatklinik bestående av tränare, dietist, naprapat och fysioterapeut!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån17:00 - 20:00
  • Tis13:00 - 20:00
  • OnsStängd
  • Tor17:00 - 20:00
  • Fre07:00 - 18:00
  • Lör11:00 - 17:00
  • SönStängd
 • 07371908 XXVisa nummer

 • Styrmansgatan 7, 114 54, Stockholm