Hälsospecialisten - Fysioterapeut Victor Pierce

betyg5 Fantastiskt bra(46 betyg)
Styrmansgatan 7, 114 54, Stockholm
Hej och välkommen till din lokala fysioterapeut/PT på Östermalm. Jag jobbar främst med människor som har smärtor och behöver så mycket resultat på så kort tid som möjligt. Detta uppnår vi genom att se vad som begränsar dig och triggar smärtan, som du sedan får träna på själv hemma. Det är nog stressigt i vardagen för de flesta, så oroa dig inte för att du kommer behöva komma hit varje vecka i 3 månader för att bli bra, utan de flesta behöver bara rätt råd och rätt saker att träna vidare på hemma. Du får dessutom tillgång till alla övningar på film så du blir så självständig som möjligt! En behandlingsserie kanske tar 4-12 veckor och 3-5 besök, men du kommer märka av framsteg på vägens gång och få med dig en annan inställning och förståelse till problemet så du klarar dig själv på sikt! För de som vill gå vidare och träna ytterligare så hjälper jag gärna dig med ett tidseffektivt, strukturerat träningsprogram som du kan utföra själv eller tillsammans med mig. Detta kommer ge dig bästa förutsättningarna för att bli stark och rörlig så du kan fortsätta leva ditt liv obehindrat utan besvär en lång tid framöver!

Boka tjänst

utövare

noImage
Victor Pierce
(46 betyg)
Leg. fysioterapeut
Klarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
46 betyg
till Victor Pierce
Enkla övningar som jag kan göra hemma, känns redan bättre
till Victor Pierce
Toppen!
till Victor Pierce
Victor listar ut grundproblematiken och ger övningar för att problemen ska försvinna. Övningarna visas på ett pedagogiskt sätt och det blir tydligt på vilka områden som (jag) behöver jobba på. Rekommenderar Victor varmt!
till Victor Pierce
Hade smärtor i mitt högra ben vilket visade sig vara en stel höft! Efter några övningar så lyckades vi jobba bort det, mycket bra!!

Om företaget

Mitt enda mål är att få tillbaks dig i en aktiv och smärtfri vardag, vare sig det handlar om smärta i ryggen efter jobbet, svårigheter med att leka med dina barn/barnbarn eller något som hindrar dig från att vara aktiv med sport och träning. För det så krävs en simpel, objektiv undersökning av din nuvarande kapacitet. Sen får du övningar och/eller råd för att förbättra den kapaciteten. Med en ökad kapacitet så kommer din rörelseförmåga och dina besvär bli bättre. Du kommer inte köpa ett 5-10 klippkort för akupunktur eller manipulationer. Du kommer inte komma på "underhåll" varje vecka. Du får med dig konkreta råd och övningar för att din vardag ska bli bättre. En behandlingsserie kanske tar 4-12 veckor och 3-5 besök, men du kommer märka av framsteg på vägens gång och få med dig en annan inställning och förståelse till problemet så du klarar dig själv på sikt! Utbildningar: Leg. Fysioteraput Magistersexamen Fysioterapi Pågående Master/specialistutbildning Ortopedisk Manuell Terapi. Functional Range Systems: Functional Range Assessment Functional Range Conditioning Functional Range Release Upper/Lower/Spine Kinstretch Evidensbaserat Styrkelyft Ortopedisk Manuell Terapi I Akupunktur Du hittar mig på Hälsospecialisten. Vi är ett lokalt gym och privatklinik bestående av tränare, dietist, naprapat och fysioterapeut!

Bilder