1. Hem
  2. Massage Falkenberg

Gudinne Oasen

betyg4.6 Fantastiskt bra(68 betyg)
Köpmansgatan 4, 311 30, Falkenberg
Välkomen till Gudinneoasen. Vad fint att du hittat hit. Petrine har gjort sina examina i England, Tyskland, Spanien samt Sverige. Hon erbjuder många hälsosamma bitar som bidrar till balans och helhet i livet. Utgångspunkten är alltid Din unika helhetshälsa där själ och kropp hör samman. Med sin starka intuition och mediala förmågor får hon snabbt en helhetsbild av din hälsa, energi och livet. Under healing och massage använder Petrine stärkande och helande kristaller, frekvensmusik och naturliga doftoljor. Petrine jobbar som Diplomerad massör, Yamura Reiki Master, Cosmic Rose Priestess, Light Priestess, New Earth healer, Intuitiv Energi Healer och Diplomerad massör. Hon är i grunden Hälsopedagog och har därför mycket erfarenhet av coaching och pedagogiskt arbete. Har F-skattsedel.
18391

Boka tjänst

Gudinne Healing

  • Kristallhealing och chakrabalans Distans
    120 minuter, 1 500 krMer info
    Boka
  • Modergudinnans Wombhealing Distans
    120 minuter, 1 400 krMer info
    Boka
  • Yamura Healing Distans
    90 minuter, 900 krMer info
    Boka

Änglaguidning

  • Änglaguidning
    75 minuter, 950 krMer info
    Boka
  • Änglaguidning Distans
    60 minuter, 750 krMer info
    Boka
  • Änglaguidning Distans
    30 minuter, 350 kr
    Boka

Hälsocoaching

  • Hälsovägledning Distans
    75 minuter, 750 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Petrine Ulfsdotter
4.6
(68 betyg)
Hälsopedgog, Massageterapeut, Certifierad Healer

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
68 betyg
Charlotte H.
till Petrine Ulfsdotter
Fantastiskt skön massage för min stela kropp. Helt lagom ”ontgott”!

Visa mer

Andrea B.
till Petrine Ulfsdotter
Petrine är så klok, vis, ödmjuk, uppmuntrande, stödjande, inkännande och kanaliserar värdefulla budskap. Hon bemöter en så personligt och det är en ynnest att bli hjälpt av henne! Hon har en stor dos humor med. :) Jag rekommenderar varmt både Hälsovägledning, Änglaguidning, Kristallhealing och chakrabalans.

Visa mer

Bnar T.
till Petrine Ulfsdotter
Fantastiskt upplevelse. Hon är så varm och omtänksam. Följer upp efter healing. Hon är enastående.

Visa mer

Lina S.
till Petrine Ulfsdotter
Jag fick jättebra vägledning och energi för att se vägen framåt💫 Petrine är väldigt varm och lätt att prata med, hon känns som en levande ängel 👼❤️ rekommenderas 🌟

Visa mer

Om företaget

Petrine har gjort sina examina i England, Tyskland, Spanien samt Sverige. Hon erbjuder många hälsosamma bitar som bidrar till balans och helhet i livet. Utgångspunkten är alltid Din unika helhetshälsa där själ och kropp hör samman. Med sin starka intuition och mediala förmågor får hon snabbt en helhetsbild av din hälsa, energi och livet. Under healing och massage använder Petrine stärkande och helande kristaller, frekvensmusik och naturliga doftoljor. Petrine jobbar som Diplomerad massör, Yamura Reiki Master, Cosmic Rose Priestess, Light Priestess, New Earth healer, Intuitiv Energi Healer och Diplomerad massör. Hon är i grunden Hälsopedagog och har därför mycket erfarenhet av coaching och pedagogiskt arbete. Har F-skattsedel.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07680858 XXVisa nummer

  • Köpmansgatan 4, 311 30, Falkenberg