Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Behandlingar för kvinnor.

20% rabatt på alla tjänster när du bokar dig första gången.


Ge dig själv och din väninna en värdefull gåva: När du bokar en valfri behandling får du även 10 % rabatt på presentkort + en Gudinne~gåva (gäller i 6 månader). Betalning sker via swish eller kontoöverföring innan eller direkt efteråt.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hälsovägledning

Hälsovägledning
90 min 900,00 kr 540,00 kr Mer info
Jag använder mig av ett holistiskt helhetsperspektiv och utgår från ditt liv, dina drömmar och din situation här och nu. Under samtalet vägleder jag dig att se alla aspekter av livet på ett översiktligt och även djupare plan utifrån fysiska, mentala, emotionella och andliga aspekter. Om så önskas gör jag även en chakrascanning där jag känner av din aura och energichakran. Efter vägledningen ska du känna dig stärkt och i balans, medveten om dina egna resurser. Inkl uppföljning.
Det är allt vanligare med utbrändhet och stressrelaterade hälsoproblem. Det kan visa sig i form av hjärtklappning, yrsel, minnesförlust, sömnproblem, irritation, spänningar i axlar och nacke och spänningshuvudvärk. Under samtalets gång ser vi vad du kan påverka i din vardag och på vilka sätt. Du får förutom en chakrascanning även praktiska avslappningsövningar och redskap som hjälper dig att återgå till ett lugnare tempo i livet, i mer balans och harmoni.

Massagebehandlingar

Detta är en avslappnande, förebyggande och djupgående massage. I behandlingen behandlas rygg, axlar, skuldror samt nacke-och huvud. Även triggerpunkter (muskelknutar) behandlas för att lösa upp spänning, stelhet och smärta i musklerna.
Taktil Beröring är en mjuk och långsam massage som är bra vid utbrändhet, nedstämdhet, allmän trötthet och sömnsvårigheter. Den utförs med medvetna strykningar och tryck. Kroppens egna läkande hormoner aktiveras däribland endorfiner, oxytozin, dopamin och serotonin. Samtidigt minskar stresshormonet kortisol och andningen blir djupare.

Några fler kända effekter:

- ökar kroppsuppfattningen
- stärker bindning mellan föräldrar/barn/partners
- förbättrar kommunikation
- kan öka viktnedgång
- förbättrar mag- och tarmfunktionerna
- förbättrar andningen
- ökar immunförsvaret
- lindrar smärta
- skapar lugn och ro

Taktil Beröring är en behandlingsform för alla som önskar avkoppling och en ökad livskvalité i glädje och lycka.

I varje behandling ingår en uppföljning av ditt förbättrade hälsotillstånd.
Djupgående massage och tryck på muskel-knutar för att lösa upp spänning, smärta och stelhet.

Medial vägledning

Med min starka intuition och naturliga förmåga att kommunicera med änglasfären, så tittar vi på de aspekter i livet som du önskar. Till hjälp har jag orakelkort. Jag är klarvetande, klarkännande och klarhörande, och utvecklar även mitt klarseende just nu.

Du får budskap från ljusguider, ärkeänglar, uppstigna mästare, gudinnor och feer som omger dig i nuläget. Budskapen är alltid upplyftande och exakta.

Allt som sägs stannar mellan oss och änglateamet.

Gudinne Oasen

Välkomen till Gudinneoasen. Vad fint att du hittat hit.

Mitt namn är Petrine Ulfsdotter och jag erbjuder många hälsosamma bitar som bidrar till balans och helhet i livet. Utgångspunkten är alltid Din unika helhetshälsa där själ och kropp hör samman. Med min goda intuition och mediala förmågor kan jag få en klar bild av din kvinnliga hälsa & energi (även med hjälp av chakra scanning). Under healing och massage använder jag balanserande kristaller och naturliga doftoljor.

Jag är utbildad Hälsopedagog, Beröringspedagog, Yamura Reiki Master, Intuitiv Energi Healer och Diplomerad massör. Har lång erfarenhet av pedagogiskt och humanitärt arbete samt folkhälsoarbete.

Har FA-skattsedel.

Visa kontaktinformation
Adress
Våmmedalsvägen 86
428 31 Kållered
Kållered
Öppna i Google Maps 🗗