Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Behandlingar för kvinnor.


Få 20% rabatt på valfri tjänst när du bokar dig innan 30/9 💚
RABATTKOD: RABATT20

Betalning sker via swish, kontoöverföring eller klarna.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Healing- för kvinnor

Yamura på distans har samma kraftfulla effekt som Yamura på plats. Det är viktigt att du är på en lugn och tyst plats, där du får vara själv och ligga eller sitta under healingen. Det går bra att ha meditativ lugn musik. Du vet vad som får dig att slappna av.

Jag ringer upp några minuter innan jag börjar skicka Yamura Reiki. Upplevelserna under healingen är väldigt individuella men effekterna är samma. Det som ska omvandlas kommer omvandlas, för ditt högsta bästa. Efteråt ringer jag upp och du får dela dina upplevelser. Jag delar de budskap jag fått.
Rekommenderas att få Yamura minst två gånger med en längre tids mellanrum. Det egna själsliga arbetet är jätteviktigt då många självläkningsprocesser sätts igång och blockeringar löses upp.

Hälsovägledning- för kvinnor

Jag använder mig av ett holistiskt helhetsperspektiv och utgår från ditt liv, dina drömmar och din situation här och nu. Under samtalet vägleder jag dig att se alla aspekter av livet på ett översiktligt och även djupare plan utifrån fysiska, mentala, emotionella och andliga aspekter. Efter vägledningen ska du känna dig stärkt och i balans, medveten om dina egna resurser. Inkl uppföljning.
Samtalsstöd
60 min 700,00 kr 420,00 kr

Massagebehandlingar- för kvinnor

Detta är en avslappnande, förebyggande och djupgående massage. I behandlingen behandlas rygg, axlar, skuldror samt nacke-och huvud. Även triggerpunkter (muskelknutar) behandlas för att lösa upp spänning, stelhet och smärta i musklerna.
Taktil Beröring är en mjuk och långsam massage som är bra vid utbrändhet, nedstämdhet, allmän trötthet och sömnsvårigheter. Den utförs med medvetna strykningar och tryck. Kroppens egna läkande hormoner aktiveras däribland endorfiner, oxytozin, dopamin och serotonin. Samtidigt minskar stresshormonet kortisol och andningen blir djupare.

Några fler kända effekter:

- ökar kroppsuppfattningen
- stärker bindning mellan föräldrar/barn/partners
- förbättrar kommunikation
- kan öka viktnedgång
- förbättrar mag- och tarmfunktionerna
- förbättrar andningen
- ökar immunförsvaret
- lindrar smärta
- skapar lugn och ro

Taktil Beröring är en behandlingsform för alla som önskar avkoppling och en ökad livskvalité i glädje och lycka.

I varje behandling ingår en uppföljning av ditt förbättrade hälsotillstånd.
Djupgående massage och tryck på muskel-knutar för att lösa upp spänning, smärta och stelhet.

Medial vägledning- för kvinnor

Med min starka intuition och naturliga förmåga att kommunicera med änglasfären, så tittar vi på de aspekter i livet som du önskar. Till hjälp har jag orakelkort. Jag är klarvetande, klarkännande och klarhörande, och utvecklar även mitt klarseende just nu.

Du får budskap från ljusguider, ärkeänglar, uppstigna mästare, gudinnor och feer som omger dig i nuläget. Budskapen är alltid upplyftande och exakta.

Allt som sägs stannar mellan oss och änglateamet.

Gudinne Oasen

Välkomen till Gudinneoasen. Vad fint att du hittat hit.

Mitt namn är Petrine och erbjuder många hälsosamma bitar som bidrar till balans och helhet i livet. Utgångspunkten är alltid Din unika helhetshälsa där själ och kropp hör samman. Med min goda intuition och mediala förmågor kan jag få en klar bild av din kvinnliga hälsa & energi (även med hjälp av chakra scanning). Under healing använder jag balanserande kristaller, musikinstrument och naturliga doftoljor.

Jag är utbildad Hälsopedagog, Beröringspedagog, Yamura Reiki Master, Cosmic Rose Reiki Priestess, Intuitiv Energi Healer och Diplomerad massör. Har lång erfarenhet av coachning och pedagogiskt arbete.

Har FA-skattsedel.

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag-Fredag 10-20

Lördag-Söndag 12-17
Adress
Adress får du i din mailbekräftelse.
Kållered, Mölndal
Öppna i Google Maps 🗗