Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Gouttes de Beauté - Ny Malmö Avancerad Hudvård
Hudvård - Kroppsvård - Hårborttagning - Butik
Stora Nygatan 36


Rena skönhets droppar i varje produkt Vi tror på skönhet - den typ av skönhet du uppnår genom att ta utmärkt hand om din kropp. Vi tror inte på skönhetsprodukter som innehåller skadliga kemikalier. Det är därför varje enskild produkt erbjuder en naturlig och helt säker lösning som främjar övergripande välbefinnande.

Gouttes de Beauté Advanced Skincare handlar om att smaka på skönhet och aldrig låta det gå. När du kombinerar toppmoderna teknologier med en passion för hälsosam skönhet, är resultatet ett urval av avancerade produkter som uppnår det omöjliga och erbjuder din naturliga skönhet en chans att skina varje dag.

Kombinera omtänksam vård, en hälsosam livsstil och en positiv attityd och låt skönheten bli närvarande i ditt liv varje dag med oss.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Avancerad Hudvård

Upptäck framtidens ICONIC AI Magic Mirror
VÄGEN TILL RÄTT HUDVÅRDSPRODUKT
Att hitta rätt hudvårdsprodukt är inte så lätt. Expertkunskap och erfarenhet krävs för att göra rätt val. Du kan dock uppnå framgångsrika resultat med exakt hudanalys, professionell vård och dagliga skönhetsrutin som är skräddarsydda efter din hudtyp av professionella experter med hjälp av djupgående hudanalys rapport. Vid köp av minst tre produkter eller köp av kur bjuder vi på konsultationen. Passa på, här har du chansen att ge det bästa för ditt vackraste JAG.
#beauty #skincare #skinanalyzer #skinhealth #darkcircles #pores #blackheads #skinage #hiddenspots #facialcleansing #sunscreenapplication #skincareregimen #beautycare #iconicbeautycenter #gouttesdebeaute #hightech #instore #customerexperience #customercare #retailsolution #daltonmarinecosmetics #seleniacosmetic #specialoffer #luxury #bokadirekt #klarna

Skönhet, Hälsa och Välbefinnande

D-VITAMIN Boost

Ger en vacker, djup gyllenbrun långvarig färg med en mjukare solningsprocess
-Stimulerar collagen och elastin produktion,för en fastare, mer elastisk och lenare föryngrad hy med bättre lyster

COLLAGEN Boost

Reducerar finare rynkor, ärrbildningar och missfärgningar vid regelbunden solningStimulerar hudens egen återfuktning- D-vitamin produceras
- Det röda ljuset, våglängderna, stimulerar collagen produktionen i huden

ELASTIN Boost

”- Heat Up” effekt, kickar igång kroppens endorfiner samt mjukar upp musklerna- Ökad blodcirkulation och metabolism- Bättre syreförsörjning till hudenPositiv effekt på acne
Friskare och Vackrare Stärker musklerna.·Förbättrar flexibiliteten av ledbanden och senorna.
·Förbättrar balans och motorik.
·Accelererar läkningstiden av skador.
·Konditionsförbättring.·Reglering av ämnesomsättningen Skönhet och Hälsa ·Förstärkning av benen (förebygger benskörhet)Fördelar med vibrationsplatta inom skönhet och hälsa är bl.a.
·Minskning av celluliter och fett
·Slätar ut huden och föryngring utav hudvävnad Välmående och Hälsa En minskning av oro och stressreducering
·Ökade nivåer av endorfiner (smärtstillande)
·Ökar blodcirkulationen
·Stödjer och stärker immunförsvaret
·Djup massage
·Förbättrar ditt välmåendeHudvård

Fountain of Youth ™ representerar den mest avancerade anti-aging-lösningen inom det professionella estetikområdet. Det erbjuder ett icke-kirurgiskt och helt säkert alternativ till en ansiktslyft och utslätande effekt och får dig att känna och se år yngre ut. Med hjälp av specialdesignade komplexa tekniker aktiverar Fountain of Youth ™ kollagencellerna igen, påskyndar ämnesomsättningen och minskar rynkorna. Det ger dig näring åt din hud och främjar en långvarig spänst, lyster och fräschör.
Akupressur stimulerar energiflödet i meridianerna och påverkar de inre organen. Akupressur är en mycket stillsam och behaglig metod. Massagen ger en ökad blodcirkulation, vilket i sin tur gör att musklerna lättare slappnar av och massagen ger en skön och lugnande effekt.
LED-ljus Rejuv™ kombinerar de terapeutiska egenskaperna hos LED-ljus med mycket effektiva ansiktsserum. Resultaten är otroliga. Denna unika terapi vänder tecken på åldrande, minskar eventuella hudfel och stimulerar förnyelse av celler. LED Light Rejuv™ är en icke-kirurgisk och icke-invasiv ansiktslyft som eliminerar fina linjer och minskar även de djupa rynkorna. Med ett unikt protokoll som uppmuntrar kollagenproduktion kommer LED Light Rejuv™ att återställa, behandla och förebygga rynkor, förslappning och åldrande. LED Light Rejuv™ kan med fördel användas för alla hud typer och kommer återställa ditt ungdomliga look genom att ge huden vitalitet för att bevara en fräschare hy med mer lyster och long lasting younger you.
Luxury Gold Therapy
60 min 1.595,00 kr 957,00 kr Mer info
Guldfolie-ansiktsbehandling med premium peptide är korrigerande lösning, Pure Gold™ är en lyxterapi som främjar en långvarig aktiv anti-ageing effekt. När vi försiktigt har rengjort din hud använder våra experter en modern ultraljudsskönhetsapparat som utför en lymfatisk dränering massage och leder guld serumet djupt in i din huden. Effekten är omedelbar och långvarig. Den unika formeln skapar en behållare i huden, bekämpar nedbrytningen av kollagen och återställer huden.
Vår Pure Dew™ - behandling är baserad på en revolutionerande teknik som försiktigt exfolierar huden, förbättrar blodcirkulationen för att stimulera ämnesomsättningen och återfuktar huden på djupet för att främja elasticitet. Vi använder inte hårda kemikalier och vi har utformat vår behandling så att den inte ger obehag. Våra skönhetsexperter är specialiserade på icke-smärtsamma, icke-invasiva och icke-ärr-extraktioner så att behandlingen har fantastiska korrigerande resultat utan någon nackdel. Proceduren är utformad för att ge klarare hudton, främja syresättning, regenerera på djupet och ge dig ett felfri, friskt utseende.
Genom att kombinera hemligheterna i den underbara anrika japanska terapin med modernaste skönhetslösningar, stimulerar Suprême Shiatsu™ akupressur punkter för att behandla och förebygga rynkor. Det leder de gynnsamma näringsämnena djupt in i huden för att återställa kollagenproduktionen och främja cellernas metabolism. Det visar sig att Suprême Shiatsu™ eliminerar rynkor och bromsar åldringsprocessen. Det har också effekten av ansiktslyft, icke-invasiv, säker & naturlig, återställer slapp hud och tonar den.
En korrigerande & föryngrande behandling, Absolute Petal™ är en fantastisk resa som gör att du känner dig fräsch, föryngrad och redo för alla utmaningar. Genom att rengöra dina porer försiktigt, eliminerar det gifter och skadliga rester. De antiage ämnena verkar direkt på de biokemiska processerna som orsakar degeneration av cellstrukturerna, stimulerar kollagenproduktionen och återställer hudens elasticitet. Med kliniskt beprövade resultat kommer denna behandling att återställa ditt ungdomliga utseende och du kommer att märka förändringen omedelbart.
Rengöring: Rengöring av ansikte, nacke och dekolleté
Exfoliering: Hög mjölksyra, 25 typer av skönhetsingredienser, icke-kemisk, medicinsk nivå avancerad hudvård
Skydd: Hydra Essence - Reparera, återfukta och skydda
Stimulering: Serumspecifik mask / massage - Profilift
Peeling menu for pimples on the back.
Kroppspeeling, fuktgivande och massage. Högkvalitativ icke-kemisk hög mjölsyra med 25 sorters premiumingredienser. Unik linje med funktionella hudvårdsprodukter med brett spektrum designade för att verka på hudens brister. Reparerande, korrigerande, regenererande och skyddande kraft.

Kroppsvård

Superaktiv koncentrerad behandling med en intensiv antitoxin-, dränerings-, lipolytisk och anticellulitverkan idealisk för edematös celluliter och vattenretention.

Fördelar: Motverkar vätskeansamling och gör att kroppen blir smalare och huden blir mer vital, frisk och detoxifierad. Det ger också en unik känsla av välbefinnande. Återaktiverar mikrocirkulationen, minskar toxiner, celluliter, slapphet och föryngrar huden.
Exklusiv behandling som gör att de irriterande centimeterna förloras snabbt och ger en perfekt linje och kontur samt tonad och kompakt. En speciell synergetisk formulering av balanserade medicinalväxter. Naturens kraft i en exklusiv osmodynamisk rening, fettförbrännande, formar om kroppen och väcker hudens vitalitet.
Ultraslimmande och anti-cellulit behandling som är specifikt för subkutant fett koncentrerat på buken, skinkorna och låren. Har reducerande effekt och formar om kroppen, tonar huden och gör den silkeslen samt fasthet.
Exfolierar och stimulerar cellomsättning, ökar mottaglighet och funktionalitet för kroppsbehandlingar. För alla hudtyper, även känsliga, tonifierar, återfuktar, ger elasticitet och hudförnyelse.
Sensorisk behandling med fokus på body shape samtidigt som stramar upp och ger fasthet.
Det gynnar återhämtningen av kompakthet och hudelasticitet och är idealisk för mindre cellulit och atoni.
Har formande och återfuktande effekt, tonifierar huden, skyddar mot åldrande, formar om silhuetten, lämplig för slapp hud. Resultatet blir en direkt huduppstramning men även en långsiktig effekt på rynkor, slapp hud och hudbristningar.

Hand och Fotvård

Signature Hand Care
45 min 495,00 kr 297,00 kr Mer info
Upptäck vår lyxiga handvård och gör dina vackra händer redo för en perfekt manikyr!
Den avancerade formeln berikad med antioxidanter och vitaminer kommer att reaktivera hudens funktioner som återfår ungdomlighet.

Hårborttagning/Epilering

Vaxning Halva armar
15 min 420,00 kr
Vaxning Hela armar
30 min 540,00 kr
Vaxning axiller
15 min 320,00 kr
Vaxning Halva ben
30 min 540,00 kr
Vaxning Halva ben inkl bikinilinje
30 min 640,00 kr
Vaxning Hela ben (inkl bikinilinje)
60 min 790,00 kr
Vaxning överläpp eller haka
15 min 260,00 kr
Vaxning överläpp och haka
15 min 330,00 kr
A safe & effective way to remove unwanted hair, leaving your skin soft & smooth. We use a high-quality wax special formula, and best pre and aftercare.

Upper Lip: 170
Under Arm: 250
Bikini: 520
French Bikini: 380
Half Leg: 400
Upper Leg & Bikini: 620
Full Leg: 620
Full Leg & Bikini: 700
Full Leg & French Bikini: 900
Forearm: 350
Full arm: 400
Facial Waxing: 200+
Full Back: 480+
Chest Wax: 500

Gouttes de Beauté

Gouttes de Beauté är medlem i NOC Sweden och ledande inom säkra skönhetsprodukter. Våra produkter är baserade på naturliga eller organiska ingredienser och är fria från skadliga ämnen.

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vår passion för skönhet har skapat ett helt universum där varje produkt och behandling är utformad för att släcka din törst efter perfektion.

Varje behandling vi ger dig är skräddarsydd efter dina behov eftersom vi tror att skönhet är unik för alla.

Oavsett om du letar efter en uppfriskande & föryngrande ansiktsbehandling eller ett effektivt hårborttagning får du en lyxterapi som överträffar de flesta förväntningarna. Våra experter skapar anpassade behandlingar för dig som vill prioritera hälsa, skönhet, välmående, makeup och får dig i kontakt med ditt bästa jag.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Fre: 10:00-18:00
Lördag: 11:00-16:00
Adress
Stora Nygatan 36
211 37 Malmö
Öppna i Google Maps 🗗