Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Gouttes de Beauté - Ny Malmö Avancerad Hudvård
Hudvård - Kroppsvård - Hårborttagning - Butik
Stora Nygatan 36


Rena skönhets droppar i varje produkt Vi tror på skönhet - den typ av skönhet du uppnår genom att ta utmärkt hand om din kropp. Vi tror inte på skönhetsprodukter som innehåller skadliga kemikalier. Det är därför varje enskild produkt erbjuder en naturlig och helt säker lösning som främjar övergripande välbefinnande.

Gouttes de Beauté Advanced Skincare handlar om att smaka på skönhet och aldrig låta det gå. När du kombinerar toppmoderna teknologier med en passion för hälsosam skönhet, är resultatet ett urval av avancerade produkter som uppnår det omöjliga och erbjuder din naturliga skönhet en chans att skina varje dag.

Kombinera omtänksam vård, en hälsosam livsstil och en positiv attityd och låt skönheten bli närvarande i ditt liv varje dag med oss.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Gouttes de Beauté

Gouttes de Beauté är medlem i NOC Sweden och ledande inom säkra skönhetsprodukter. Våra produkter är baserade på naturliga eller organiska ingredienser och är fria från skadliga ämnen.

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vår passion för skönhet har skapat ett helt universum där varje produkt och behandling är utformad för att släcka din törst efter perfektion.

Varje behandling vi ger dig är skräddarsydd efter dina behov eftersom vi tror att skönhet är unik för alla.

Oavsett om du letar efter en uppfriskande & föryngrande ansiktsbehandling eller ett effektivt hårborttagning får du en lyxterapi som överträffar de flesta förväntningarna. Våra experter skapar anpassade behandlingar för dig som vill prioritera hälsa, skönhet, välmående, makeup och får dig i kontakt med ditt bästa jag.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Fre: 10:00-18:00
Lördag: 11:00-16:00
Adress
Stora Nygatan 36
211 37 Malmö
Öppna i Google Maps 🗗