Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

VIKTIGT:
Uteblivna besök debiteras (oavsett anledning) till behandlingens fulla pris. Vid sen ankomst är det inte alltid möjligt att påbörja behandlingen då vi är bokade under hela dagen. Du ansvarar för att vara i god tid till din behandling. Även om behandlingen inte blir genomförd på grund av sen ankomst så kommer den att debiteras som fullpris, inga undantag görs! Kan vi inte genomföra en behandling p.g.a att du som kund inte uppfyller kraven som gäller kommer vi att debitera besöket till sitt fulla pris.

VIKTIGT!!
Observera att avboka behandlingen minst 24 timmar innan. Avbokingen sker med hjälp av avbokningskoden som du får i din bokningsbekräftelse via mejl. Glowy Beauty Clinic AB förbehåller sig rätten att fakturera/debitera det fulla värdet av den totala behandlingstiden. Tänk på att det inte är tillåtet att boka en behandling i någon annans namn än sitt egna, detta för att vi måste ha möjlighet att debitera rätt person vid eventuell avbokning inom 24 timmars gränsen. Vi tar ej emot kontant betalning!

Regler för salongen:
Vi tillåter INTE sen ankomst, du ansvar för att vara i god tid. Inga undantag görs. Vid sen ankomst riskeras ej utförd behandling!
Inget sällskap inne på behandlingsrummen
Inga barn eller barnvagnar
Ingen föda inne på behandlingsrummen
Inga skor inne på salongen eller på behandlingssängen.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Glowy Beauty Clinic AB

Glowy Beauty Clinic Mål:
Glowy Beauty Clinic mål är
att kunderna och samarbetspartnerna skall få den bästa service och kvalité och kunna känna sig väl omhändertagna och trygga. Kunderna skall känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi vill göra Silke Fransar till en ledande produkt för ögonfransförlängning och utbilda silkefranstyliser enligt japansk standard i Skandinavien.

Vision:
Glowy Beauty Clinic har som vision att leverera bästa behandlingar, tjänster, produkter.
Företagets nyckelord är bästa kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien.Visa kontaktinformation
Öppettider 10:00 till 16:00

Adress
Lötsjövägen 29
174 43 Sundbyberg
Hallonbergen
Öppna i Google Maps 🗗