Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Glance Hair erbjuder 100% äkta löshår och hårförlängningar av högsta och bästa kvalitet. Vårt löshår håller länge och ger dig en naturlig och fylligt hår. Vi finns både på nätet under www.glancehair.com och på Dalagatan 41 i Stockholm där vi har mycket trevlig salong och butik. Om du kommer till oss på Dalagatan så kan du få en en kostnadsfri konsultation av en av våra specialister som hjälper dig att välja rätt när det gäller hårförlängning, löshår och peruker samt vilket frisyr som passar dig bäst. 

Vi erbjuder ett komplett utbud av 100 % äkta hår i form äv hårförlängning, peruker både handsydda på plats samt fabrikssydda, Vår salong har mycket kunniga medarbetare med internationell bakgrund och kan de senaste teknikerna som just nu gäller.

Ring oss på 0764-098215 alterntivt boka oss på boka direkt.
Du kan alltid också besöka vår hemsida www.glancehair.com eller på instagram @glancehair

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Glance Hair

Glance Hairs uppgift är att tillhandahålla, styla, klippa, sätta i de lyxigaste, mjukaste, äkta hårförlängningarna som passar alla. Med våra hårförlängning får du ett fantastiskt resultat, vårt hår kan blekas, plattas, göra samma saker du med ditt egna naturlig hår. Glance hair vet vad som krävs för att få ditt hår att se riktigt fantastiskt ut.

Företaget är baserat i Stockholm med egen salong på Dalagatan 41 i Stockholm, arbetar med noggrant utvalda, etablerade partners. Våra medarbetare har lång och gedigen internationell erfarenhet av löshår och peruker.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag 10.00-19.00
Lördag 10.00 - 16.00
Söndagar Stängt
Adress
Dalagatan 41
113 23 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗