Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

GlädjeLyckan-Helheten

Hej, och varmt välkomna !!!Nu har vi öppet för bokning fram till 17.00 på ONSDAGAR, annan dag och tid går självklart att ordna efter överenskommelse !!!
- Hur mår du?? .....egentligen??

Brukar du kanske säga att, "det är OK", eller kanske bara svara -"Jag mår bra", utan att verkligen känna efter??

- Har du ditt drömjobb?

- Gör du det DU verkligen vill i ditt liv??.... eller det som andra förväntar sig av dig?

- Börjar energin ta slut?.... pga alla måsten och krav (från dig själv och andra) !!!

Unna dig en välförtjänt stilla stund och fundera över det, och ställ dig frågan; - Mår jag verkligen riktigt bra, och är mitt liv precis som jag vill att det ska vara?

Sedan 2012 har mitt liv varit en berg och dalbana med underbar människomöten, härliga kurser och utbildningar. Nya insikter har uppenbarats, de djupaste av avgrunder har besökts, men även de mest underbara fjälltoppar. Det sista året har de smaragdgröna topparna blivit en allt mer återkommande del av livspromenaden.

Kärleken till livet har börjat att omfamna min existens mer och mer, och det är den jag vill dela med mig av till er. Vi har har ALLT inom oss, kärleken till oss själva kan verka utmanande att hitta, men den finns där. Jag vill tillsammans med er starta igång den resan, och innerligt gärna följa med när ni finner eran innersta glädje.

Jag vänder mig både till privatpersoner och företag, så ta gärna med dig kollegerna/vännerna hit på kurs, eller gör en förfrågan om föreläsning. På min sida kan ni läsa mer om hur vi kan mötas upp och börja att utforska livets härligheter

Telefon 0732-629831
Webbsida
E-post
Öppettider Mån 09-12, ons 09-17.00, tisd-tors 09-16, fred 09-12
Adress
Norra Grev Rosengatan 3, 3 tr upp
703 64 Örebro