Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

PRP behandling
60 min 1.300,00 kr 780,00 kr Mer info
PRP även kallad plasmalyfting. Behandling mot håravfall. Förbättring av hudkvalite, lätt lift och lyster i ansikte, hals, dekolltage.
Skinbooster
60 min 1.300,00 kr 780,00 kr Mer info
Mesoterapi som ger fukt, lyster samt förbättrar hudkvalite.

Botox

Botox 1 område
30 min 1.000,00 kr 600,00 kr Mer info
Muskelavslappande behandling med botulinumtoxin kan användas för att behandla rynkor i ansiktet som orsakas av ansiktets mimiska muskler, t.ex. mellan ögonbrynen, i pannan, runt ögon och mun. Man kan även öppna upp blicken och göra ett litet ögonbrynslyft. Muskelavslappning kan också användas för behandling av näsrynkor, neddragna sura mungipor, rynkor runt munnen, skrynklig haka samt för att lyfta överläppskonturen och ge en sensuell mun. På halsen används behandlingen för att strama upp käklinjen, den s.k. Nefertitelinjen, för att behandla strama stråk (s.k. platysmal bands) och för rynkor i dekolletaget. Ring behandlaren för att få bättre pris för fler område

Fillers

Fillers läppar, ansikte
45 min 2.400,00 kr 1.440,00 kr Mer info
Återskapa volym i käklinje, hakan, skinder, panna, tinningar, nasolabiala linjer samt pannan. Volym och kontur av läpparna. Kombination av olika avancerade tekniker hjäper att främja din egen skönhet utan att ändra dit utseende.
Vi jobbar med marknadens bästa märke som Stylage, Belotero, Juviderm och Filorga.

GBunique

Visa kontaktinformation
Adress
Odengatan 44
113 51 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗