1. Hem
 2. Frisör Gävle

Funky Hair & Barber

betyg4.7 Fantastiskt bra(1048 betyg)
Ingenjörsgatan 3 - ICA Maxi Hemlingby, Gävle, Gävle
Ali har en välbehövlig semester 30 oktober - 27 november, så vi andra tar hand om hans kunder! Nu kan du betala med Qliro betallösningar. När du väljer ett av Qliros betalsätt får du en faktura som du enklast betalar i appen. Du kan betala allt eller lite i taget, nu eller senare. LOVE IS IN THE HAIR På Funky Hair & Barber välkomnar vi både damer och herrar. Att vara ödmjuk, serviceorienterad och att ta vara på det individuella hos dig är en självklarhet för oss. När du lämnar oss ska vi ha gjort vårt yttersta på alla plan, oavsett om det gäller en behandling, eller om du lämnar oss med en nyinköpt produkt i handen. Vår personal och våra behandlingar Hos oss är alla frisörer utbildade och har frisörlicens. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning och behörighet, du ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Våra trainees arbetar alltid under uppsikt av en licensierad frisör.
205

Boka tjänst

Personal

noImage
Pelle
4.7
(296 betyg)
Barberare, medlem i Svenska Frisörföretagarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
1048 betyg
Lennart K.
till Michael
Alltid lika trevligt att gå till Funky Hair och till Michael för att bli klippt! Trevligt bemötande, professionell behandling och intressanta och roliga samtal!

Visa mer

Bent K.
till Michael
Klass och stil på bemötandet av proffsig personal!

Visa mer

Rita W.
till Linda P
Rena SPA-vistelsen

Visa mer

Niclas M.
till Michael
Professionell service och strålande resultat som alltid.

Visa mer

Om företaget

Ali har en välbehövlig semester 30 oktober - 27 november. Nu kan du betala med Qliro betallösningar. När du väljer ett av Qliros betalsätt får du en faktura som du enklast betalar i appen. Du kan betala allt eller lite i taget, nu eller senare. LOVE IS IN THE HAIR På Funky Hair & Barber välkomnar vi både damer och herrar. Att vara ödmjuk, serviceorienterad och att ta vara på det individuella hos dig är en självklarhet för oss. När du lämnar oss ska vi ha gjort vårt yttersta på alla plan, oavsett om det gäller en behandling, eller om du lämnar oss med en nyinköpt produkt i handen. Vår personal och våra behandlingar Hos oss är alla frisörer utbildade och har frisörlicens. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning och behörighet, du ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Våra trainees arbetar alltid under uppsikt av en licensierad frisör.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån10:00 - 18:00
  • Tis10:00 - 18:00
  • Ons10:00 - 18:00
  • Tor10:00 - 18:00
  • Fre10:00 - 18:00
  • Lör10:00 - 14:00
  • SönStängd
 • 026-1224 XXVisa nummer

 • Ingenjörsgatan 3 - ICA Maxi Hemlingby, Gävle, Gävle