1. Hem
  2. Frisör Gävle

Funky Hair & Barber

betyg4.7 Fantastiskt bra(864 betyg)
Ingenjörsgatan 3 - ICA Maxi Hemlingby, Gävle, Gävle
Filippa börjar jobba igen efter mammaledighet. Nu kan du betala med Klarna! LOVE IS IN THE HAIR På Funky Hair & Barber välkomnar vi både damer och herrar. Att vara ödmjuk, serviceorienterad och att ta vara på det individuella hos dig är en självklarhet för oss. När du lämnar oss ska vi ha gjort vårt yttersta på alla plan, oavsett om det gäller en behandling, eller om du lämnar oss med en nyinköpt produkt i handen. Vår personal och våra behandlingar Hos oss är alla frisörer utbildade och har frisörlicens. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning och behörighet, du ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Våra trainees arbetar alltid under uppsikt av en licensierad frisör.
205

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
864 betyg
Anna B.
till Masi (Elev)
Min son var jättenöjd 😊

Visa mer

Camilla s.
till Masi (Elev)
Mycket nöjd! Noggrann och trevlig. Dessutom lyxigt med massagestol när de tvättar håret och masserar hårbotten ☺️

Visa mer

my b.
till Masi (Elev)
Jätteduktig, blev verkligen supernöjd! Nogrann & trevlig 👍🏻

Visa mer

Stefan S.
till Linda P
Rätt och slätt en klippa 😊

Visa mer

Om företaget

Filippa börjar jobba igen den 28 mars. Nu kan du betala med Klarna! LOVE IS IN THE HAIR På Funky Hair & Barber välkomnar vi både damer och herrar. Att vara ödmjuk, serviceorienterad och att ta vara på det individuella hos dig är en självklarhet för oss. När du lämnar oss ska vi ha gjort vårt yttersta på alla plan, oavsett om det gäller en behandling, eller om du lämnar oss med en nyinköpt produkt i handen. Vår personal och våra behandlingar Hos oss är alla frisörer utbildade och har frisörlicens. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning och behörighet, du ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Våra trainees arbetar alltid under uppsikt av en licensierad frisör.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån10:00 - 18:00
    • Tis10:00 - 18:00
    • Ons10:00 - 18:00
    • Tor10:00 - 18:00
    • Fre10:00 - 18:00
    • Lör10:00 - 14:00
    • SönStängd
  • 026-1224 XXVisa nummer

  • Ingenjörsgatan 3 - ICA Maxi Hemlingby, Gävle, Gävle