1. Hem
  2. Hudvård Göteborg

Flawless Beauty Clinic

betyg5 Fantastiskt bra(126 betyg)
Vallfrögatan 14, 41716, Göteborg
Välkommen till en mysig klinik i hjärtat av Hisingen! Har du tagit dig hit så har du kommit rätt.  Vi erbjuder behandlingar som botox, fillers, HIFU, plasmapen (Plaxel Plus) och fastsättning av tandsmycke. Vi håller även i kurser och utbildningar inom följande ämnen med tillhörande startkit som går att köpa till: - Botox - Fillers - Hyalase - Kemisk peeling, microneedling och BB-glow - Tandblekning - Lashlift - Browlift På Instagram @flawlessbeautyclinicandacademy hittar du senaste erbjudandena och massor av bilder. På vår hemsida www.flawlessbeautyclinic.se hittar du detaljerad information om alla behandlingar och utbildningar/kurser som vi erbjuder. Det är nödvändigt att läsa igenom all fakta om behandlingen som du tänkt att boka på hemsidan innan du bokar din tid. Vi bryr oss om våra kunder, och har därför gjort så att det finns gott om tid för dig att beskriva dina önskemål på plats under din bokade tid. Vi föredrar kvalitet och därför har vi nöjda och återkommande kunder.  OBS! Ny lag gällande estetiska injektionsbehandlingar (fillers & botox): 1. Endast legitimerad personal utför behandlingen 2. Du som NY KUND måste boka din tid minst 48 timmar framåt för att hinna genomgå en konsultation på FaceTime eller Instagrams videochatt och därmed få minst 48 timmars betänketid. Har du varit hos oss år 2021 och fyllt i ett sådant papper tidigare så är du undantagen från denna regel.
14504

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Utövare

noImage
Anna
5
(126 betyg)
Leg. Tandläkare, Injektionsbehandlare

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
126 betyg
Lovisa A.
till Anna
Efter att ha varit på några konsultationer på andra kliniker så började jag känna mig ledsen. Alla ville sälja på mig behandlingar för många tiotusentals kronor och som inte alls var det som jag ville ha hjälp med egentligen vilket gjorde att jag till slut bara ville gömma mig under en filt. Sen fick jag kontakt med Anna som var väldigt proffsig, kommunikativ och trevlig. Hon svarade på mail direkt trots att det var lördag och hon erbjöd direkt en enkel lösning för mig. När jag träffade Anna var hon till skillnad från andra jag träffat vänlig och noga med att inte döma utseendet utan var mån om att det var mina egna önskemål som vi behandlade. Samtidigt berättade hon om vad man kunde göra, utan att försöka sälja in det. En legitimerad tandläkare är ett tryggt val. Anna har hög kompetens både inom medicin och ansiktets anatomi. Resultatet blev jättebra och det var väldigt rimliga priser.

Visa mer

Alva S.
till Anna
Hon är grym!! Tar verkligen hand om en och gör allt för att man ska känna sig trygg och bekväm 🥰

Visa mer

Fatme K.
till Anna
Bra bemötande, ett bra jobb som Anna gör med egna magiska hand tack Anna.

Visa mer

Lovisa L.
till Anna
Första gången jag går till Flawless Beauty. Är super nöjd med resultatet. Så trevlig och snäll tjej! Hon lyssnar exakt på det du vill göra och har tålamodet att förstå sig på hur hon kan göra dig nöjd på bästa sätt och säger vad hon rekommenderar för just dig . Hon utför behandlingen i en lugn o skön arbetsmiljö oxå och går igenom alla steg med en innan hon börjar sticka vilket jag personligen tyckte var super bra! Tack så mycket för det underbara jobbet du utförde på min näsa! ❤️ Rekommenderar starkt !

Visa mer

Om företaget

Kom som du är och gå ut precis som du vill vara. Jag som utför behandlingarna är legitimerad tandläkare med flera års erfarenhet av injektions- och skönhetsbehandlingar.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån15:00 - 21:00
    • Tis09:00 - 11:30
    • Ons09:00 - 11:30
    • Tor14:30 - 21:00
    • Fre14:00 - 18:00
    • Lör10:00 - 16:00
    • Sön10:00 - 16:00
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppet vid bokningar. Ingen drop-in.
  • 07225377 XXVisa nummer

  • Vallfrögatan 14, 41716, Göteborg