1. Hem
 2. Hudvård Hisings Backa

Flawless Beauty Clinic

betyg5 Fantastiskt bra(98 betyg)
Bäckebolsängen 31, 422 54, Hisings Backa
Välkommen till en mysig klinik med stort utbud!  Har du tagit dig hit så har du kommit rätt.  Vår klinik hittar du i hjärtat av Göteborg, Hisings Backa. Vi erbjuder behandlingar som botox, fillers, HIFU, plasmapen (Plaxel Plus), tandblekning, tandsmycke, microneedling, BB-glow, lashlift och browlift Vi håller även i kurser och utbildningar inom följande ämnen med tillhörande startkit som går att köpa till: - Botox - Fillers - Hyalase - Kemisk peeling, microneedling och BB-glow - Tandblekning - Lashlift - Browlift På Instagram @flawlessbeautyclinicandacademy hittar du senaste erbjudandena och massor av bilder. På vår hemsida www.flawlessbeautyclinic.se hittar du detaljerad information om alla behandlingar och utbildningar/kurser som vi erbjuder. Det är nödvändigt att läsa igenom all fakta om behandlingen som du tänkt att boka på hemsidan innan du bokar din tid. Vi bryr oss om våra kunder, och har därför gjort så att det finns gott om tid för dig att beskriva dina önskemål på plats under din bokade tid. Vi föredrar kvalitet och därför har vi nöjda och återkommande kunder.  OBS! Ny lag gällande estetiska injektionsbehandlingar (fillers & botox): 1. Endast legitimerad personal utför behandlingen 2. Du som NY KUND måste boka din tid minst 48 timmar framåt för att hinna genomgå en konsultation på FaceTime eller Instagrams videochatt och därmed få minst 48 timmars betänketid. Har du varit hos oss år 2021 och fyllt i ett sådant papper tidigare så är du undantagen från denna regel.
14504

Boka tjänst

Utövare

noImage
Anna Nicolas Moussa
5
(97 betyg)
Leg. Tandläkare, Injektionsbehandlare
noImage
Andrea (Elev)Utbildad praktikant
noImage
Christel (Elev)Leg. Tandhygienist

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
98 betyg
laila s.
till Anna Nicolas Moussa
Alltid nöjd med behandling hos Anna, rekommenderar starkt.

Visa mer

Samaria R.
till Anna Nicolas Moussa
Alltså så fantastisk! Detta var min första gång som jag gjorde fillers och jag visste inte hur mycket jag behövde, vart jag behövde det för att få det resultatet som jag ville ha men här fick jag verkligen den hjälpen som jag behövde. Kände mig trygg i hela processen. Underbar service! Tack!

Visa mer

Sara B.
till Anna Nicolas Moussa
Supernöjd varje gång! Anna är världsbäst helt enkelt

Visa mer

Arez G.
till Anna Nicolas Moussa
Utmärkt service och väldigt trevligt bemötande, rekommenderas starkt!

Visa mer

Om företaget

Kom som du är och gå ut precis som du vill vara. Vi erbjuder flertalet skönhetsbehandlingar utförda av en legitimerad tandläkare med flera års erfarenhet av skönhetsindustrin.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån14:30 - 20:00
  • Tis19:00 - 20:30
  • Ons14:30 - 20:00
  • Tor14:30 - 20:00
  • Fre14:00 - 18:00
  • Lör11:00 - 16:00
  • Sön12:00 - 16:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Öppet vid bokningar. Ingen drop-in.
 • 07225377 XXVisa nummer

 • Bäckebolsängen 31, 422 54, Hisings Backa