Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Våran ambition är att ge dig en stund där du kan koppla av och tänka bara på dig själv och ditt välbefinnande ett litet tag mitt i den vardagliga stressen. Vi är måna om att du trivs och känner dig väl omhändertagen när du går härifrån. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Händer & Fötter

En kortare behandling för dig som inte vill eller behöver hyvla och fila. Ett kortare fotbad, saltskrubb, borttagning av tidigafre lack, rensning av nagelbanden och ny gellack. Vi avslutar behandlingen med att smörja in fötterna med en mjukgörande kräm.
Fotbehandling där vi tar hand om nagelbanden, naglar och förhårdnader. I behandlingen ingår hyvling, filning och skrubb med vårat eget tillverkade ekologiska skrubb. Behandlingen avslutas med gellack och fotmassage. Varm kopp kaffe eller te samt nytt par strumpor ingår.
Fotbehandling där vi tar hand om nagelbanden, naglar och förhårdnader. I behandlingen ingår hyvling, filning och skrubb med vårat eget tillverkade ekologiska skrubb. Behandlingen avslutas med fotmassage. Varm kopp kaffe eller te samt nytt par strumpor ingår. Denna behandling passar även männen.

Feeling Fierce

En salong som täcker det mesta inom skönhet där vi lägger stort värde i gedigna utbildningar inom området och hög service.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-söndag 10-20

Adress
Tulegatan 12
172 78 Sundbyberg
SUNDBYBERG Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗