Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Vi har nu flyttat till större lokalr 100 meter ner för gatan. Uppe på torget huserar vi i gamla mäklarringens lokaler. Vi kan nu hålla bättre avstånd under besöket. Våran ambition är att ge dig en stund där du kan koppla av och tänka bara på dig. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Händer & Fötter

Med en fiberbas förstärker vi först nageln därefter lackar vi med gellack. Detta passar er som vill ha korta naglar utan att dom skivar sig.
En kortare behandling för dig som inte vill eller behöver hyvla och fila. Ett kortare fotbad, saltskrubb, borttagning av tidigafre lack, rensning av nagelbanden och ny gellack. Vi avslutar behandlingen med att smörja in fötterna med en mjukgörande kräm.
Manikyr Herr
30 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
Lätt manikyr med mjukgörande bad för fingrarna, vi rensar nagelbanden och eventuella hudflikar. Avslutar med massage av nagelbanden samt taktil massage för händerna.
Mini manikyr där vi rensar nagelband, hudflikar och filar form. Lackar bas- och topp med ett transparant gelelack. Vi avslutar med en kort massage av nagelband och händer. Passar alla som vill ha fina händer och välmående nagelband.
Fotbehandling där vi tar hand om nagelbanden, naglar och förhårdnader. I behandlingen ingår även filning och skrubb med vårat eget tillverkade ekologiska skrubb. Behandlingen avslutas med gellack och fotmassage. Varm kopp kaffe eller te samt nytt par strumpor ingår.
Fotbehandling där vi tar hand om nagelbanden, naglar och förhårdnader. I behandlingen ingår även filning och skrubb med vårat eget tillverkade ekologiska skrubb. Behandlingen avslutas med fotmassage. Varm kopp kaffe eller te samt nytt par strumpor ingår. Denna behandling passar även männen.

Fransar & Bryn

Färgning av bryn
30 min 200,00 kr 120,00 kr
Färgning av fransar
30 min 200,00 kr 120,00 kr
Plockning av bryn
30 min 200,00 kr 120,00 kr
Med Ruthie Belle lyfter och formar vi brynen. Färgar med en nyans som passar dig.
Med Refoctocil färgar vi fransar och bryn efter önskemål. OBS vi blandar olika färger för fransar och bryn då det blir snyggare.
Lash lift med färg av bryn och fransar, lättare plockning av bryn samt avslut med kollagen serum. Har ni smink behöver ni komma tidigare och själv ta bort det då det annars försvinner onödig tid från eran behandling.

Vaxning

Med pärlvax som stelnar helt vaxar vi näshåret. Oftast räcker det med 1 ryck per borre men kan i vissa fall behövas fler.
Med metoden sugaring som är en skonsammare metod som får med sig kortare strån. Vi vaxar både fram och bak på brazilian samt låren ner till knäskålarna.
Med metoden sugaring som är en skonsammare metod som får med sig kortare strån. Vi vaxar både fram och bak på brazilian samt benen upp till knäskålarna.
Med metoden sugaring som är en skonsammare metod som får med sig kortare strån.
Med metoden sugaring som är en skonsammare metod som får med sig kortare strån.
Med metoden sugaring som är en skonsammare metod som får med sig kortare strån.
Med metoden sugaring som är en skonsammare metod som får med sig kortare strån.
Vaxning halva ben
30 min 550,00 kr 330,00 kr Mer info
Med metoden sugaring som är en skonsammare metod som får med sig kortare strån. Med halva ben menar I under Ben upp till knäna.
Vaxning hela ben
60 min 680,00 kr 408,00 kr Mer info
Med metoden sugaring som är en skonsammare metod som får med sig kortare strån.

Feeling Fierce

En salong som täcker det mesta inom skönhet där vi lägger stort värde i gedigna utbildningar inom området och hög service.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-söndag 10-20

Adress
Tulegatan 12
172 78 Sundbyberg
SUNDBYBERG Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗