1. Hem
  2. Massage Stockholm

EM Kiropraktik

betyg4.9 Fantastiskt bra(217 betyg)
Observatoriegatan 2B, 113 29, Stockholm
16726

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
217 betyg
Ulla S.
till Emelie Andersson
Bästa kiropraktorn!

Visa mer

Johanna M.
till Emelie Andersson
Hjälp snabbt, proffsigt och effekten sitter i länge.

Visa mer

Yvonne M.
till Emelie Andersson
Emelie är den absolut bästa kiropraktorn som jag har mött! Så professionell och kunnig och dessutom trevlig. Jag kan varmt rekommendera henne!

Visa mer

Gabriela G.
till Emelie Andersson
Gått hos Emelie i snart två år. Alltid varit nöjd med bemötandet och rådgivningen. Tack vare den professionellt utförda behandlingen har mina ryggbesvär lindrats signifikant.

Visa mer

Om företaget

Vi undersöker, behandlar, ger en diagnos samt en rehabiliteringsplan för besvär från rörelseapparaten så som nackspärr, ryggskott, ischias, huvudvärk, idrottsskador, olika spänningar samt smärta - akut som kronisk. I våra behandlingsmetoder ingår kiropraktik (HVLA-manipulation och LVLA-mobilisering), massage och övningar som du kan göra både hemma och på gymmet. Hos oss får du välja om du vill betala din behandling på plats med kort eller swish (vi tar ej emot kontanter), eller via Klarna (faktura, delbetalning, direktbetalning eller kortbetalning). Du hittar oss hos Fransakuten Odenplan, ring på porttelefonen, ta först dörren till vänster, så har du kommit rätt! Finns det ingen tid som passar? Hör av dig så löser vi det!

Bilder

Detaljer och kontakt