1. Hem
  2. Injektionsbehandlingar, botox och fillers Stockholm

Ellenas lyxvård och behandling

betyg4.9 Fantastiskt bra(216 betyg)
Norrtullsgatan 22, 113 45, Stockholm
Välkommen till Ellenas lyxvård och behandling! Jag är specialistsjuksköterska och har certifikat i PRP behandlingar och Microneedling behandlingar med många år erfarenhet inom skönhets behandlingar. Jag är även certifierad injektions behandlare för botox och fillers injektioner. Du är välkommen att göra anti-aging behandlingar hos mig med bästa produkter samt apparater på marknaden. Jag är ansluten till en estetisk  ansvarig läkare och har kund försäkring hos Folksam samt jag är registrerad hos IVO.  Tänkt på att :  -Vi har  Mobil fri stund under hela behandlingstiden. Du kan använda mobilen innan behandlingen och för betalning, så fort du placeras på behandlingsstolen så ska du vara mobilfri, det just för att du ska maximera din egentid chansen, njuta och värdesätta din egen behandling,  - Du ska inte vara febrig, inte ha sjukdomskänsla.  - Inte vara gravid och inte amma. I så fall får vi ta hand om dig sen ☺️ -18 års gräns gäller för alla våra behandlingar.  - vid sen avbokning och utebliven tid dras 300kr som avgift.

Boka tjänst

utövare

noImage
Ellena Saadatagah
(216 betyg)
Specialistsköterska

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
216 betyg
Cassandra S.
till Ellena Saadatagah
Kan enbart rekommendera Ellena, hon hade väldigt mycket förståelse och tålamod med mig som är nålrädd, hon informerade väl vad som skulle ske inför behandlingen samt vad som kan förväntas efter. Tog pausen när jag behövde. Kände mig extremt trygg. Kommer definitivt tillbaka

Visa mer

Anna M.
till Ellena Saadatagah
Professionell och välgörande bahandling. Kom med tanken att göra något annat, efter konsultation med Elena gick ut med nytt ansikte! Tack!

Visa mer

Parisa H.
till Ellena Saadatagah
Väldigt trevlig & proffesionell personal! Kommer absolut besöka igen! ☺️

Visa mer

Nina Ö.
till Ellena Saadatagah
Proffsig, harmonisk och pedagogisk. Kände mig väl omhändertagen. Hit kommer jag igen!

Visa mer

Om företaget

Hej! Jag är specialistsjuksköterska och har certifikat på injektions behandlingar (fillers och botox) avancerad nivå, PRP behandlingar, Microneedling med många års erfarenhet inom skönhets behandlingar. Jag är även certifierad injektions behandlare med en ansluten estetisk läkare som kan bolla med vid medicinska frågor. Du är välkommen att göra målfoto anti-aging behandlingar i from av ansiktsbehandlingar hos mig med bästa produkter samt apparater på marknaden. Vi på kliniken strävar efter att du förbättra och återskapa din skönhet utefter dina individuella förutsättningar med ett naturligt resultat. Vi vill att du ska känna dig speciellt, känna att du får en professionell behandling och känna dig trygg med ett naturlig resultat. Du som kund ska vara i centrum och uppleva lyx lyx när du är här och känna dig pigg och fräsch efter behandlingen. Du ska få bästa behandlingar och produkter för ett rimligt pris.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 11-20 skicka sms om du inte hittar nån tid så löser vi det! Inga dropp in tider. 15% på ord priset på alla kurbehandlingar vid köp av minst 3 behandlingar. Avbetalnings möjligheter finns med klarna☺️
  • 07398060 XXVisa nummer

  • Norrtullsgatan 22, 113 45, Stockholm