1. Hem
  2. Annan Stockholm

Dr.AR Dentobeauty

betyg5 Fantastiskt bra(14 betyg)
Klövervägen 5, 169 59 Solna, Sverige, 114 30, Stockholm
Välkommen till Dr.AR Dentobeauty! Just nu har vi en 25% kampanj på alla fillers och hyalase behandlingar. Vi tar emot kontanter samt möjlighet med delbetalning via Qliro. Alla recensioner finns på vår instagram. Avbokningar senare än 24 timmar samt uteblivna besök debiteras 100%. NY LAG SEDAN 2022: Om du bokar en ny behandlingsform, är ny kund eller inte har varit hos oss de senaste 6 månaderna, då behöver du boka så att du har minst 2 dagars betänketid. Annars går det bra att boka som vanligt.
9485

Boka tjänst

Personal

noImage
Raghad
5
(14 betyg)
Legtimerad Tandläkare och Certifierad Injektionsbehandlare
qliro

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
14 betyg
Soz H.
till Raghad
Raghad bemötande är så professionellt. Hon lyssnar, svarar på frågor och förklarar varje steg noggrant. Hon såg verkligen till att jag var trygg under hela processen. Kommer definitivt besöka henne igen.

Visa mer

Larisa B.
till Raghad
Raghad är bäst! Jag är supernöjd med hennes bemötande och professionalism. Rekommenderas varmt!

Visa mer

Emilia Z.
till Raghad
Raghad lyssnar verkligen och är extremt noggrann med detaljer man själv inte tänker på. Super nöjd varje gång, oavsett vilken behandling jag gör hos henne.

Visa mer

Elnaz K.
till Raghad
Jag kan inte ha varit mer nöjd än detta! Tack Raghad

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Dr.AR Dentobeauty som finns på Klövervägen 5 i Solna med endast 5 minuters promenad från Solna station. Här behandlas du av Raghad Alaaradji Legitimerad Tandläkare sedan 2019. Raghad har studerat i olika länder och har en bred erfarenhet inom vården. Hennes favoritintresse är kirurgi. År 2019 flyttade Raghad tillbaka till Stockholm och började jobba som tandläkare samtidigt som hon startade eget inom estetiska injektioner. Efter att ha gått flertal kurser och utfört hundratals behandlingar är det viktigaste för Raghad att hennes patienter ska känna sig trygga med professionellt omhändertagande och en hög kompetens. Raghad är certifierad av estetiska injektionsrådet och hon har en behandlingsförsäkring via Folksam.

Bilder

Detaljer och kontakt