1. Hem
  2. Annan Stockholm

Sun Nails Fridhemsplan

betyg4.5 Mycket bra(731 betyg)
Sankt Eriksgatan 48, 112 34, Stockholm
ERBJUDANDE 📌 Nyttset: 5% Rabatt 📌 Studentpris: 450kr Våra salonger erbjuder olika skönhetsbehandlingar som manikyr, nagelförlängning, nagelförstärkning och pedikyr. Det viktigaste för oss är alla nöjda kunder. Därför prioriterar vi produkter av högsta kvalitet och god service. Vi använder produkter som är skonsamma mot både kroppen och miljön. Vi använder även högkvalitativa produkter som Emme gel polish, IBD, O.P.I, Essie, Famous Name Products. Vår erfarna personal är utbildad och certifierad i nagelvård och lashlift i Sverige och Europa. Hjärtligt välkomna! Tel: 0722143333 Adress: Sankt Eriksgatan 48 112 34, Stockholm Fb/Insta: Sun nails Fridhemsplan.
10923

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
731 betyg
Karin P.
till Mie
Slarvigt och oengagerat. Hade bokat en pedikyr och manikyr med Hot stone massage. Manikyren smackades på slarvigt och på rekordtid (utan massage). Pedikyren gjordes noga men av en total nybörjare.

Visa mer

Irena Z.
till Mie
Jag hade en tid för pedikyr 18:00, jag väntade till 18:30 eftersom hon tog en annan person via drop in och efter det säger hon till mig om jag kan vänta en timme till eftersom hon har manikyr före mig. oansvarigt och oorganiserat. bara en person arbetar!!

Visa mer

Amelia T.
till Mie
Supermissnöjd! Fick inte utövaren jag hade bokat. Den jag fick gjorde fel form, var slarvig, fel längd, naglarna blev tjocka, tog 2h istället för 50 min.

Visa mer

Eleonora E.
till Mie
Super bra rekommenderar starkt! Jag har letat efter en ny nagelsalong ända sedan jag flytta till Kungsholmen och har under tiden testat på de flesta i närheten men nu har jag äntligen hittar rätt och kommer absolut komma tillbaka!

Visa mer

Om företaget

ERBJUDANDE ?? Nyttset: 5% Rabatt ?? Studentpris: 450kr Våra salonger erbjuder olika skönhetsbehandlingar som manikyr, nagelförlängning, nagelförstärkning och pedikyr. Det viktigaste för oss är alla nöjda kunder. Därför prioriterar vi produkter av högsta kvalitet och god service. Vi använder produkter som är skonsamma mot både kroppen och miljön. Vi använder även högkvalitativa produkter som Emme gel polish, IBD, O.P.I, Essie, Famous Name Products. Vår erfarna personal är utbildad och certifierad i nagelvård och lashlift i Sverige och Europa. Hjärtligt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt