Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Härligt att du hittat hit!

Du kanske längtar efter större meningsfullhet och livsglädje eller ett nytt jobb. Då har du kommit rätt! Jag vill få dig att blomstra genom att vägleda och inspirera dig att hitta att nya vägar som leder dig framåt på din livsresa.

 Några omdömen från mina klienter

"Jag känner mig som en bättre version av mig själv och känner mig mer trygg och säker på min inre röst”

”När jag går hos dig känner jag mig trygg och lyssnad på. Det känns som att du verkligen vill att man ska utvecklas och kommer med peppande ord och bra vägar till hur man ska fortsätta framåt. Man märker att du älskar ditt jobb och du är engagerad. Det känns tryggt att öppna upp sig hos dig och du dömer inget man säger. Jag går därifrån med ett stort leende! Det har också bidragit till att jag börjat tycka mer om mig själv.”

“Du guidar i en process på ett strukturerat sätt utan att pressa fram ett resultat. Det känns jätteskönt att det går framåt med nya insikter samtidigt som det finns plats för annat som dyker upp och behöver landa. Du är bra på att anpassa coachingen till situationen och den sinnesstämning jag kommer med. Frågorna som du ställer är utmanande och kräver eftertanke och jag upplever att det jag säger plockar du upp på vägen. Jag uppskattar att du delar med dig av dina reflektioner kring det du hör mig säga, det öppnar upp för nya tankar och känns inte ensamt. “

“Upplever samtalen med dig som väldigt bekväma och jag kan verkligen visa mitt riktiga jag för dig. Det tror jag beror på att du utstrålar och ger mig en trygghet. Du är väldigt positiv vilket bidrar till en upplyftande känsla efter varje samtal.”

Varmt välkommen!

Hälsningar
Susann

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Din livscoach Söder

Jag erbjuder holistisk coaching, som ser människans möjligheter till utveckling som obegränsade.

Mitt fokus är att du ska känna dig trygg, sedd och lyssnad på, samtidigt som du utvecklas i den takt och riktning som du önskar.

Efter varje möte är min förhoppning att du fått med dig nya insikter och handfasta verktyg, som gör att du går därifrån med en upplyftande känsla.

Jag är beteendevetare och diplomerad samtalscoach via Humanova. Utöver det är jag även utbildad i motiverande samtal (MI) och har lång erfarenhet av att coacha ledare och medarbetare i förändring.

Jag coachar på coworkingkontoret The Park Söder, på Magnus Ladulåsgatan 3, online eller via telefon.

Du kan även boka tid på min mottagning på Blåklintsvägen 12A i Trångsund, se "Din livscoach Trångsund" för lediga tider.

Jag coachar både privatpersoner och företag, individuellt och i grupp.

Du kan kontakta mig på susann.sjobom@trustworthy.se eller ringa 070-919 53 42.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Torsdag 8.00 - 18.00
Fredagar 8.00 - 17.00


Kvällstider 18.00 - 19.00 finns enstaka vardagar, se kalender
Adress
Magnus Ladulåsgatan 3
118 63 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗