Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Dermacell kliniken. Vi är en skönhetsklinik mitt i Göteborgs centrum. Vi erbjuder våra kunder den högsta kvalitén av microblading/ 3d ögonbryn, permanent makeup och medicinsk pigmentering. Vi har utfört över 10 000 ögonbryn och har mer än 9 års erfarenhet.

Vi har även specialister inom hudvård och erbjuder de mest effektiva behandlingarna på marknaden för bästa resultat. Samtliga behandlingar utförs endast av legitimerad och certifierad personal och för allas trygghet är våra kunder försäkrade via Folksam.


Hos oss är de alltid kostnadsfria konsultationer. Under konsultationen strävar vi efter en nära och personlig dialog som ger oss möjligheten att anpassa behandlingen efter dig. Vi går igenom dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntansbild. Vi tar både för-och efter bilder. Här har du möjligheten att ställa dina frågor och få ett proffsigt bemötande.

Hos oss kan du delbetala behandlingar och utbildningar helt räntefritt via Svea Ekonomi, kontakta oss så hjälper vi dig. Mer information hittar du på vår hemsida www.dermacell.se

Bokningsregler : Av- och ombokning måste ske 24 h innan bokad behandling. Behandlingar som av- eller ombokas mindre än 24 h innan bokad behandling debiteras med 50 % av behandlingens kostnad oavsett orsak.

Välkommen in till oss och upplev skillnaden.

                                                                                           

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Konsultation

Detta gäller alla ansiktsbehandlingar som utförs av Cynthia. Gäller INTE för 3D-Ögonbryn


OBS! Uteblivet besök för konsultationer debiteras med 200:-

Ansiktsbehandling hos Cynthia

Läs mer om behandlingen på vår hemsida www.dermacell.se eller kontakta oss för mer information
En suveränt bra behandling som ger resultat redan efter första gången. Man tar bort och reducerar allt som är oönskat under en och samma behandling. Denna behandling passar alla, ung som gammal. Behandlingens kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laser-behandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Man slipper sårskorpor och smärta efter behandling. Den är också mer effektiv än de flesta microdermabrasion – och kemisk peeling behandlingar.
Diamantslipning är en behandling för dig som önskar friskare och slätare hy.

Detta är den senaste generationen av microdermabrasion där slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter.

Läs mer om behandlingen på vår hemsida:
www.dermacell.se
Läs mer om behandlingen på vår hemsida www.dermacell.se eller kontakta oss för mer information
Denna behandling passar dig som vill få rent huden på djupet. Vi Rengör din hy, pengar upp dina porer, du får en peeling som är anpassad för din hy. Därefter startar vi med portömningen, vi avslutar behandlingen men en ansiktsmask anpassad för din hy och slutligen en fuktkräm.
Läs mer om behandlingen på vår hemsida www.dermacell.se eller kontakta oss för mer information
Läs mer om behandlingen på vår hemsida www.dermacell.se eller kontakta oss för mer information
Läs mer om behandlingen på vår hemsida www.dermacell.se eller kontakta oss för mer information

Dermacell Kliniken

Välkommen till Dermacell kliniken. Vi är en skönhetsklinik mitt i Göteborgs centrum.
Vi erbjuder våra kunder den högsta kvalitén av microblading/ 3d ögonbryn, permanent makeup och medicinsk pigmentering. Vi har utfört över 10 000 ögonbryn och har mer än 9 års erfarenhet. 

Vi har även specialister inom hudvård och erbjuder de mest effektiva behandlingarna på marknaden för bästa resultat.

Samtliga behandlingar utförs endast av legitimerad och certifierad personal och för allas trygghet är våra kunder försäkrade via Folksam.


Hos oss är de alltid kostnadsfria konsultationer.
Under konsultationen strävar vi efter en nära och personlig dialog som ger oss möjligheten att anpassa behandlingen efter dig. Vi går igenom dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntansbild. Vi tar både för-och efter bilder. Här har du möjligheten att ställa dina frågor och få ett proffsigt bemötande.

18 årsgräns på Microblading

Hos oss kan du delbetala behandlingar och utbildningar helt räntefritt via Svea Ekonomi, kontakta oss så hjälper vi dig.

Välkommen in till oss och upplev skillnaden

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag 10-18

Lunchstängt: Måndag-Fredag 14.00 - 15.00

Lördag & Söndag - Stängt
Adress
Köpmansgatan 6
411 13 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗