Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Dermacell kliniken. Vi är en skönhetsklinik mitt i Göteborgs centrum. Vi erbjuder våra kunder den högsta kvalitén av microblading/ 3d ögonbryn, permanent makeup och medicinsk pigmentering. Vi har utfört över 10 000 ögonbryn och har mer än 10 års erfarenhet.

Vi har även specialister inom hudvård och erbjuder de mest effektiva behandlingarna på marknaden för bästa resultat. Samtliga behandlingar utförs endast av legitimerad och certifierad personal och för allas trygghet är våra kunder försäkrade via Folksam.


Hos oss är de alltid kostnadsfria konsultationer. Under konsultationen strävar vi efter en nära och personlig dialog som ger oss möjligheten att anpassa behandlingen efter dig. Vi går igenom dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntansbild. Vi tar både för-och efter bilder. Här har du möjligheten att ställa dina frågor och få ett proffsigt bemötande.

Hos oss kan du delbetala behandlingar och utbildningar helt räntefritt via Svea Ekonomi, kontakta oss så hjälper vi dig. Mer information hittar du på vår hemsida www.dermacell.se

Bokningsregler : Av- och ombokning måste ske 24 h innan bokad behandling. Behandlingar som av- eller ombokas mindre än 24 h innan bokad behandling debiteras med 50 % av behandlingens kostnad oavsett orsak.


Obs!! För att era besök ska vara så rogivande som möjligt så är vi en Barn och Djurfri klinik.


Information gällande Covid-19

Vi ser väldigt allvarligt på situationen och gör vårt bästa för att ni ska fortsätta besöka oss och känna er trygga som kunder. Vi på Dermacell Kliniken är väldigt måna om våra kunder och våra medarbetare och har därför stärkt säkerheten och följt noggrant all information och råd som kommer från myndigheterna.


Vi har öppet som vanligt Måndag-Lördag kl 10.00-18.00.


Vi har förstärkt informationen kring handhygien. Alla våra medarbetare som vistas på Dermacell Kliniken är friska och är extremt noggranna med handhygienen, samt att vi alltid använder oss utav munskydd och handskar under alla våra behandlingar för våran samt er egen säkerhet. För att vi ska hjälpas åt att minska på smittspridningen är det därför viktigt för er kunder att ni även är friska när ni besöker oss.
 

- Skulle någon av våra medarbetare känna minsta tecken av förkylning så stannar vi hemma.

- Alla våra verktyg rengörs och desinfekteras noggrant.

- Alla våra städrutiner är utökade, vilket innebär att alla handtag, badrum och kaffestationer rengörs och spritas av kontinuerligt.

- Det är obligatoriskt att alla medarbetare samt kunder måste tvätta händerna samt sprita av händerna före och efter sin behandling.

- Vi kramas inte eller skakar hand.


Så länge vi alla hjälps åt inför denna situation hjälper ni inte bara oss att kunna fortsätta göra er vackra, utan även att bibehålla positiv energi och trygghet. Då våra lokaler är stora finns även möjligheten att kunna hålla ett avstånd från varandra. Varmt välkomma till oss.


Tusen tack för att ni finns
Hälsningar teamet på Dermacell Kliniken

Välkommen in till oss och upplev skillnaden.

                                                                                           

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Konsultation

Detta gäller alla ansiktsbehandlingar som utförs av Cynthia. Gäller INTE för 3D-Ögonbryn


OBS! Uteblivet besök för konsultationer debiteras med 200:-

Ansiktsbehandling hos Cynthia

Detta är en ansiktsbehandling som ger resultat redan efter första gången. Man tar bort och reducerar allt som är oönskat under en och samma behandling. Denna behandling passar alla, ung som gammal. Behandlingens kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laser-behandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Man slipper sårskorpor och smärta efter behandling. Den är också mer effektiv än de flesta microdermabrasion – och kemisk peeling behandlingar.
Denna behandling passar dig som vill få rent huden på djupet. Vi rengör din hy, ångar upp dina porer, du får en peeling som är anpassad för din hy. Därefter startar vi med portömningen, vi avslutar behandlingen men en ansiktsmask anpassad för din hy och slutligen en fuktkräm.
Diamantslipning är en behandling för dig som önskar friskare och slätare hy.

Detta är den senaste generationen av microdermabrasion där slipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter.

Läs mer om behandlingen på vår hemsida:
www.dermacell.se
Huvudmomenten i behandlingen är rengöring, djuprengöring, porrengöring, peeling, massage, mask och avslutande kräm/ serum.

En klassisk ansiktsbehandling är en av de vanligaste behandlingarna för en snabb uppfräschning av huden. Ansiktsbehandlingens fördelar, förutom att den är skön och avslappnande, är att den ger dig en friskare och renare hud.

Vi börjar med att rengöra huden och utfört en hudanalys för att avgöra vilken hudtyp du har. Din hudtyp är inte konstant utan snarare en signal om att din hud har ett behov, och det är i högsta grad något som du kan påverka. Vi kommer att skräddarsy behandlingen med produkter som är anpassade efter dina behov och önskemål. En fördel med ansiktsbehandlingen är att man märker resultat efter endast en behandling. 

Men för att uppnå optimalt och mer bestående resultat av behandlingen ska du göra den regelbundet. Rådgör med din terapeut hur ofta du bör gå. Dermacell kliniken uppfyller kraven för SHR och CIDESCO. Vi har terapeuter hos oss med lång erfarenhet.
Läs mer om behandlingen på vår hemsida www.dermacell.se eller kontakta oss för mer information
Läs mer om behandlingen på vår hemsida www.dermacell.se eller kontakta oss för mer information

Lashlift hos Elin

Frans färgning
30 min 250,00 kr 150,00 kr Mer info
Färgning av endast fransar

Dermacell Kliniken

Välkommen till Dermacell
kliniken. Vi är en skönhetsklinik mitt i Göteborgs centrum.
Vi erbjuder våra kunder den högsta kvalitén av microblading/ 3d ögonbryn, permanent makeup och medicinsk pigmentering. Vi har utfört över 10 000 ögonbryn och har mer än 10 års erfarenhet. 

Vi har även specialister inom hudvård och erbjuder de mest effektiva behandlingarna på marknaden för bästa resultat.

Samtliga behandlingar utförs endast av legitimerad och certifierad personal och för allas trygghet är våra kunder försäkrade via Folksam.


Hos oss är de alltid kostnadsfria konsultationer.
Under konsultationen strävar vi efter en nära och personlig dialog som ger oss möjligheten att anpassa behandlingen efter dig. Vi går igenom dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntansbild. Vi tar både för-och efter bilder. Här har du möjligheten att ställa dina frågor och få ett proffsigt bemötande.

18 årsgräns på Microblading

Hos oss kan du delbetala behandlingar och utbildningar helt räntefritt via Svea Ekonomi, kontakta oss så hjälper vi dig.

OBS!! För att era besök ska vara så rogivande som möjligt så är vi en Barn och Djurfri klinik.


Välkommen in till oss och upplev skillnaden

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Lördag 10-18

Söndag - Stängt
Adress
Vasaplatsen 1
411 26 Göteborg
Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗