Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Dermacell kliniken. Vi är en skönhetsklinik mitt i Göteborgs centrum. Vi erbjuder våra kunder den högsta kvalitén av microblading/ 3d ögonbryn, permanent makeup och medicinsk pigmentering. Vi har utfört över 30 000 ögonbryn och har mer än 11 års erfarenhet.

Vi har även specialister inom hudvård och erbjuder de mest effektiva behandlingarna på marknaden för bästa resultat. Samtliga behandlingar utförs endast av legitimerad och certifierad personal och för allas trygghet är våra kunder försäkrade via Folksam.

Hos oss är de alltid kostnadsfria konsultationer. Under konsultationen strävar vi efter en nära och personlig dialog som ger oss möjligheten att anpassa behandlingen efter dig. Vi går igenom dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntansbild. Vi tar både för-och efter bilder. Här har du möjligheten att ställa dina frågor och få ett proffsigt bemötande. 18 årsgräns på Microblading.

Hos oss kan du delbetala behandlingar och utbildningar helt räntefritt via Svea Ekonomi, kontakta oss så hjälper vi dig.

För att era besök ska vara så rogivande som möjligt så är vi en Barn och Djurfri klinik. Välkommen in till oss och upplev skillnaden.

Angående de skärpta restriktionerna inom Västa Götaland pga. Covid-19

Kära Kunder,
Vi ser väldigt allvarligt på denna situation och gör vårt bästa för att ni ska fortsätta besöka oss och känna er trygga som kunder. Vi på Dermacell Kliniken är väldigt måna om våra kunder och våra medarbetare och har därför stärkt säkerheten och följt noggrant all information och råd som kommer från folkhälsomyndigheten.

Vår klinik är öppen som vanligt Måndag-Lördag kl 10.00-19.00.

Vi har förstärkt informationen kring handhygien. Alla våra medarbetare som vistas på Dermacell Kliniken är friska och extremt noggranna med handhygienen, samt att vi alltid använder oss utav munskydd och handskar under alla våra behandlingar för våran samt er egen säkerhet. För att vi ska hjälpas åt att minska på smittspridningen är det därför viktigt för er kunder att ni även är friska när ni besöker oss.  

- Endast du som har en inbokad behandling kommer på besöket. Du får alltså inte ha med dig något sällskap som ska vänta på dig i våra lokaler. Detta för att begränsa antalet människor som vistas i kliniken.

- Skulle någon av våra medarbetare känna minsta tecken av förkylning så stannar vi hemma.

- Alla våra verktyg rengörs och desinfekteras noggrant.

- Alla våra städrutiner är utökade, vilket innebär att alla handtag, badrum och kaffestationer rengörs och spritas av kontinuerligt

- Det är obligatoriskt att alla medarbetare samt kunder måste tvätta händerna samt sprita av händerna före och efter sin behandling.

- Vi kramas inte eller skakar hand.

Så länge vi alla hjälps åt inför denna situation hjälper ni inte bara oss att kunna fortsätta göra er vackra, utan även att bibehålla positiv energi och trygghet. Då våra lokaler är stora finns även möjligheten att kunna hålla ett avstånd från varandra. Varmt välkomma till oss.


Tusen tack för att ni finns
Hälsningar teamet på Dermacell Kliniken
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Dermacell Kliniken

Välkommen till Dermacell
kliniken. Vi är en skönhetsklinik mitt i Göteborgs centrum.
Vi erbjuder våra kunder den högsta kvalitén av microblading/ 3d ögonbryn, permanent makeup och medicinsk pigmentering. Vi har utfört över 30 000 ögonbryn och har mer än 11 års erfarenhet.

Vi har även specialister inom hudvård och erbjuder de mest effektiva behandlingarna på marknaden för bästa resultat.

Samtliga behandlingar utförs endast av legitimerad och certifierad personal och för allas trygghet är våra kunder försäkrade via Folksam.


Hos oss är de alltid kostnadsfria konsultationer.
Under konsultationen strävar vi efter en nära och personlig dialog som ger oss möjligheten att anpassa behandlingen efter dig. Vi går igenom dina personliga förutsättningar, önskemål och förväntansbild. Vi tar både för-och efter bilder. Här har du möjligheten att ställa dina frågor och få ett proffsigt bemötande.

18 årsgräns på Microblading

Hos oss kan du delbetala behandlingar och utbildningar helt räntefritt via Svea Ekonomi, kontakta oss så hjälper vi dig.

OBS!! För att era besök ska vara så rogivande som möjligt så är vi en Barn och Djurfri klinik.


Välkommen in till oss och upplev skillnaden

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Lördag 10-19

Söndag - Stängt
Adress
Vasaplatsen 1
411 26 Göteborg
Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗