Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till D&N Beauty!
Hos oss erbjuder vi professionell behandling. Fransförlängning, bryn och fransfärgning, brynplock och mycket mer!
I februari ¡¡¡¡¡äntligen!!!!!
vi har introducerat micropigmentering, med stor succé! Vi tackar alla fina kunder 💝

VÅR PERMANENT MAKEUP ÄR EN ENKLARE VARIANT AV TATUERING SOM FÖRSVINNER EFTER ETT UNGEFÄR 3- 4 ÅR
HAR DU PLOCKAT SÖNDER DINA ÖGONBRYN ELLER ÄR MISSNÖJD MED FORMEN? VI GÖR ALLTID VÅRT BÄSTA FÖR ATT GE DIG NYA SNYGGA ÖGONBRYN, LÄPPAR, EYELINER!


hjärtligt välkommen 💕

OBS: För kunder som fixar fransar

Före behandlingen: Det är viktigt att du kommer med osminkade fransar inför din behandling, det finns även möjlighet att tvätta bort smink på plats. Om du skall tvätta bort på plats, kom 15 min innan behandlings tiden. Med tanke på att du inte skall utsätta fransarna för vatten under 24 timmar, är det bra att duscha och tvätta håret innan ditt besök.

Efter behandlingen: Du skall inte utsätta fransarna för vatten, ånga, hård träning eller solarium de närmsta 24 timmarna. Limmet härdar, om fransarna utsätts i onödan försämras kvalitet på behandlingen. Inga oljeprodukter i ansiktet.

Återbud /Uteblivet besök: Tänk på att komma i god tid så att vi hinner starta behandlingen i tid, vid förseningar fyller jag med fransar under den tid som är kvar. Har du inte kommit 15 minuter efter avsatt tid, avbokas tiden och du debiteras 100% av behandlings kostnaden. Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad behandling.

Avbokningsregler
¤ Avbokning eller ändring av tid måste ske minst 24 (48 timmar för micropigmentering) timmar innan din behandling, annars debiteras hela kostnaden för behandling.
¤ Avbokning på grund av hastigt sjuk, vänligen ringer till salongen innan 9.00, då debiteras på 50%, annars fulldebiteras.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

D&N beauty

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Västra Kvarngatan 17
611 32 Nyköping
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗