Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Om du var fri och modig, vad skulle du tänka eller göra då?

Om du älskade dig själv som din bäste vän, vad skulle du ge dig själv då?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Företag och Grupper

Vi kommer ut till er arbetsplats eller förening och föreläser om prestationsoptimering. Vi lär ut ett principer och tankesätt om ett hållbart förhållningssätt till träning, kost och livshållning.
Vill ni ha ökad trivsel och optimera prestationer och resultat? Vi kan hjälpa er att implementera träning, kosthållning och nya tankesätt på er arbetsplats för en mer hållbar arbetsmiljö.

Personlig Coaching - Annelie

En coachingform som hjälper dig till mer hjälpsamma förhållningssätt. Det kan innebära att acceptera och släppa sådant som du ej kan påverka och engagera dig i sådant som tjänar dig.

ACT står för Acceptans and Commitment therapy och är en vidareutveckling av KBT.
KBT Coaching
60 min 900,00 kr 540,00 kr Mer info
En kraftfull coaching som hjälper till att förvandla oönskade beteendemönster till önskade sådana. Genom att stanna upp och reflektera och genomskåda dem rädslor som ligger i vägen kan vi metodiskt arbeta oss igenom detta i en önskad riktning.
Relationscoaching
60 min 900,00 kr 540,00 kr Mer info
Denna coaching är för dig som individ eller er som par som söker mer samspel och harmoni. Att ha harmoniska och hälsosamma relationer är fundamentalt viktigt för att lyckas och vara välmående i livets övriga områden.

Personlig Träning - Corinne

Få en timmes Online konsultation utav mig, Corinne för att få kartläggning och vägledning framåt vad det gäller att förbättra och optimera din hälsa. Corinne är licenserad Personlig Tränare och utbildad beteendevetare. Ordinarie pris är 500 kr, första konsultationen får du nu för halva priset - 250 kr.

Personlig Träning & Coaching - Daniel

En personlig träning som skräddarsys efter dig som inte är i behov av ett gym men vill leva ett hälsosamt liv ändå. Träna där du är. Kom och träna med Daniel i centret MBS Living-Room och få inspiration, träningsupplägg och kostupplägg utifrån dina behov.
Resan - Den emotionella
120 min 1.800,00 kr 1.080,00 kr Mer info
Resan är en vägledd behandling baserad på Brandon Bays metod som syftar till att gå igenom kroppen och känslor som finns lagrade i kroppens cellminnen. Den emotionella resan tillåter klienten att tryggt och inom sig själv få förlåta och lösa upp emotionella låsningar som vi bär med oss från tidigare upplevelser. Detta är en väldigt kraftfull behandling som ofta resulterar i ökad självkänsla, en kontakt och försoning med sitt inre och yngre barn. Den skänker ofta en frid och frihet som klienter tidigare inte upplevt i vuxen ålder. Den emotionella resan brukar ofta ta mellan 1,5 - 2 timmar.
Resan - Den fysiska
120 min 1.800,00 kr 1.080,00 kr Mer info
Resan är en vägledd behandling baserad på Brandon Bays metod som syftar till att gå igenom kroppen och känslor som finns lagrade i kroppens cellminnen. Den fysiska resan tillåter klienten att tryggt och inom sig själv resa i sin egen kropp och lösa upp fysiska låsningar som vi bär med oss från tidigare upplevelser. Detta är en väldigt kraftfull behandling som ofta resulterar i ökad kraft, en försoning med sitt fysiska jag. Den skänker ofta en läkning som fortgår långt efter behandlingen och en kontakt och känsla av självkärlek till sig själv samt sin egen kropp. Den fysiska resan brukar ofta ta mellan 1,5 - 2 timmar.
En kraftfull coaching som tar dig bakom dina låsningar och möjliggör.

Du får;
Mer riktning
Mer fokus
Mer självkänsla
Mer lugn
Mer trygghet
Mer harmoni
Mer balans
Mer effektivitet
Vägledd meditation
60 min 700,00 kr 420,00 kr Mer info
Stresshantering där du får hjälp med verktyg som hjälper dig att hitta ditt eget inre lugn. Ett lugn som du kanske inte visste att du hade. Utifrån detta lugn ser världen och dina möjligheter i den väldigt annorlunda ut, ljusare och mer harmonisk.

Coaching - MBS Living-Room

Välkommen till vår sida! Här bjuder vi in till Personlig träning för kropp, sinne och själ.

Vi som jobbar här:
Daniel Doverland är utbildad och licenserad Transformativ Coach™, Hälsocoach sant Personlig Tränare.

Corinne Silfverlåås är examinerad beteendevetare, licensierad PT samt diplomerad idrottsmassör. Du når mig via ptcorinne@gmail.com

Annelie Louise Streeting är utbildad och diplomerad Livscoach, KBT Coach, ACT Coach samt Relationscoach

Vi coachar och vägleder människor till livsstilsförändringar genom mental och fysisk träning samt stresshantering, återhämtning, kosthållning, med mera.

Välkommen att boka en första session med oss. Vi tar emot i hjärtat av Sundbyberg samt också via Skype och telefon.

Med varma hälsningar

Daniel, Corinne & Annelie

Livsstil - träning och kost: http://ptcorinne.webnode.se

Livsstil - sinne och själ: http://www.mbscoaching.se/

Telefon 076-585 11 95
Webbsida
E-post
Öppettider 09.00 - 19.00
Adress
Tallgatan 16
172 69 Sundbyberg
Storskogen
Öppna i Google Maps 🗗