Christine Louise hair studio

betyg4.6 Fantastiskt bra(261 betyg)
Rålambsvägen 67, 112 56, Stockholm
VÄLKOMMEN! ATT TÄNKA PÅ NÄR DU BOKAR ONLINE! •Läs informationen på behandlingar så det blir rätt bokat. Om du är osäker på vad du ska boka, kontakta oss. •Kontrollera att du angivit rätt kontaktuppgifter så vi kan kontakta dig vid behov. •16 års åldersgräns på alla kemiska behandlingar. •Alla priser är frånpriser och baseras på tidsåtgång samt produktåtgång. •Avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök och avbokningar som sker efter 24h innan bokad tid debiteras med 70% av priset på den bokade behandlingen. •Hittar du inte en tid som passar via vårt bokningssystem, kontakta oss så försöker vi lösa det. •Vid frågor kontakta salongen via tel. 079 079 00 17 •Vi har hund på salongen.🐕

Boka tjänst

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
261 betyg
till Christine
Världens bästa (och roligaste) frisör! 😃👌🏻
till Christine
Lyhörd och duktig, har känsla för klippning. Alltid nöjd!
till Christine
Jättenöjd! Andra gången hos Christin, äntligen en frisör som verkligen går igenom hela håret och inte vara klipper rakt av. Kommer tillbaka :)
till Christine
Jättenöjd. Noggrann.

Om företaget

Christine Louise Hairstudio är en liten hårstudio med 2 frisörer belägen i Fredhäll, 500 meter från Kristinebergs tunnelbana. Här arbetar vi med noggrant utvalda produkter som både är veganska och ett miljövänligare alternativ. Våra färger är fria från PPD, Resorcinol, Ammoniak och animaliska ingredienser. Vi är en Certifierad Olaplex Goldmember salong och använder Olaplex i alla våra kemiska behandlingar för att bevara hårets kvalité. Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar, vilket resulterar i ett starkare, sundare hår med mer glans. Olaplex fungerar på alla typer av hår och går även att välja till vid klippning eller att boka som fristående behandling. Se mer under ”vårdande behandlingar”. Vi har ett stort intresse för färg och ser till att ständigt uppdatera oss med nya tekniker.

Bilder