Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Vi är två frisörer som jobbar på Cayenne. Eva som är ny ägare av Cayenne  och Linnea som ni känner har snart arbetat 3 år på salongen. Vi båda har godkända gesällbrev. Gesällbrev är en kvalitetssäkring för branschen. Kvalitet och kunskap är viktigast för oss, att du som kund är nöjd och har en frisyr som håller 4 - 8 veckor. Vi är båda personliga frisörer i vårt skapande, men jobbar åt samma håll. Vårt mål är att du ska känna att oavsett vem som tar hand om dig, ska du bli nöjd. Som en röd tråd av Kvalitet, Service och Mode. Läs mer under fliken "Mer info" under varje behandling innan du bokar, är du osäker vilken behandling som passar dig, eller att du inte hittar något du söker ring oss gärna så hjälper vi dig

Tel:08-40820373

Ej avbokad tid/för sent avbokad tid debiteras med halva behandlingspriset

Har du presentkort från Bokadirekt, ta med koden till salongen.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Cayenne - The Passion Of Hair

SALONGEN
Vi är två frisörer som jobbar på Cayenne. Eva som är ny ägare av Cayenne och Linnea som ni känner har snart arbetat 3 år på salongen. Vi båda har godkända gesällbrev. Gesällbrev är en kvalitetssäkring för branschen. Kvalitet och kunskap är viktigast för oss, att du som kund är nöjd och har en frisyr som håller 4 - 8 veckor. Vi är båda personliga frisörer i vårt skapande, men jobbar åt samma håll. Vårt mål är att du ska känna att oavsett vem som tar hand om dig, ska du bli nöjd. Som en röd tråd av Kvalitet, Service och Mode.

KVALITET & KUNSKAP
Det viktigaste för oss är att du får en frisyr som passar ditt hår och din stil. Vi utgår alltid från dina förutsättningar, längd, färg och kvalité. Vi konsulterar noga, frågar, lyssnar, pratar och skapar tillsammans med dig. Vilka behov har du? Hur mycket tid spenderar du på styling? Visste du att grunden till bra hårvård börjar i duschen? Rätt schampo och balsam gör underverk!
SERVICE
Hos oss kan alla kunder känna sig varmt välkomna, lokalen är handikappvänlig. Vi tar hand om Er på bästa tänkbara sätt!

MODE
För att hålla oss uppdaterade på dagens hårmode går vi regelbundet på branschens visningar och kurser. För att inspireras av trender varieras svenska som utländska inspiratörer och magasin. Visste ni förresten att Mode och Trend inte är samma sak. Mode är det vi har nu, frisyrer, kläder mm som finns idag. Och att Trend är det vi tror el. förutser ska komma att bli ett mode.

MILJÖ & ÅTERVINNING
Vi på Cayenne gör vad vi kan för en grönare miljö. Källsorterar allt som går, och miljöfarligt avfall tas om hand av ett miljöföretag som heter SEKA miljöteknik AB

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag: 9- 18
Lördag: Efter övenskommelse
Adress
Ågesta Broväg 32
12343 Farsta
Öppna i Google Maps 🗗