Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Det är väldigt svårt att göra en prislista då det behövs en personlig konsultation för att ge just Dig rätt prisuppgifter. Därför kan priserna variera från gång till gång beroende på hur ofta kunden kommer eller hur ombytlig kunden är.

Färgtillägg använder vi när vi dubbelbehandlar, så som förbleker/förpigmenterar eller vill ha något extra i tex en behandling som singel color. På ett långt och tjockt  hår kan vi lägga in ett färgtillägg, om det  går det åt mer färg och tid. 

Läs mer under fliken "Mer info" under varje behandling innan du bokar, är du osäker vilken behandling som passar dig, eller att du inte hittar något du söker ring oss gärna.

Ej avbokad tid/för sent avbokad tid debiteras med halva behandlingspriset

Har du presentkort från Bokadirekt, ta med koden till salongen.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Cayenne - the art of hair & color

SALONGEN
3 av oss som jobbar på Cayenne har lång erfarenhet som frisörer, och 2 lite yngre tjejer. Alla har godkända gesällbrev, eller är på väg mot gesällbrevet. En kvalitetssäkring för branschen. Kvaliteten är viktigast för oss, att du som kund är nöjd och har en frisyr som håller 4-8 veckor. Vi är alla personliga frisörer i vårt skapande, men jobbar på samma sätt. Vårt mål är att jobba i team, ni ska kunna känna att vi alla drar åt samma håll. Som en röd tråd av Kvalitet , Service och Mode.

KVALITET & KUNSKAP
Det viktigaste för oss är att ni får en frisyr som passar Ert hår och stil. Vi utgår alltid från dina förutsättningar, längd, färg och kvalité. Vi konsulterar noga, frågar, lyssnar, pratar och skapar tillsammans med er. Vilka behov har du? Hur mycket tid spenderar du på styling? Visste du att grunden till bra hårvård börjar i duschen? Rätt schampo och conditioner gör underverk!

SERVICE
Hos oss kan alla kunder känna sig varmt välkomna, lokalen är handikappvänlig. Vi tar hand om Er på bästa tänkbara sätt!

MODE
För att hålla oss uppdaterade på dagens hårmode går vi regelbundet på branschens visningar och kurser. För att inspireras av trender varieras svenska som utländska inspiratörer och magasin. Visste ni förresten att Mode och Trend inte är samma sak. Mode är det vi har nu, frisyrer, kläder mm som finns idag. Och att Trend är det vi tror el. förutser ska komma att bli ett mode.

MILJÖ & ÅTERVINNING
Vi på Cayenne gör vad vi kan för en grönare miljö. Källsorterar allt som går, och miljöfarligt avfall tas omhand av ett miljöföretag som heter SEKA miljöteknik AB.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Ågesta Broväg 32
12343 Farsta
Öppna i Google Maps 🗗