1. Hem
  2. Nagelförlängning Stockholm

Carecliniq Sweden AB

betyg4.3 Mycket bra(240 betyg)
Regeringsgatan 95, 111 39, Stockholm
Care Cliniq Allt inom skönhet för kroppen och hälsa ! Injektioner (botox,fillers), IPL behandlingar , Nagelvård, Medicinsk fotvård, Spa Pedikyr, Fransar, Vaxning.   Avbokningar sker via BOKADIREKT . Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senast 12 TIMMAR innan bokad behandling, debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig.

Boka tjänst

utövare

noImage
Madde
4.3
(128 betyg)
Care Cliniq

Betyg och recensioner

4.3Mycket bra
240 betyg
Frida W.
till Liliana
Fantastisk människa och duktig👍👏

Visa mer

Leif B.
till Liliana
Proffsigt och stort engagemang.

Visa mer

Maria V.
till Liliana
Så nöjd! Hade bokat tid till Liliana som jag varit till innan och varit jätte nöjd. Men av goda orsaker fick hon förhinder, så fick Lupita istället. Var lite nervös då jag läst dåliga recensioner om övrig personal, men hon var guld! Hennes svenska är inte ännu där ännu men jag fick fräsha upp min spanska och med lite hjälp av google translate klarade vi oss bra. Hon var noggrann, snabb, omtänksam och slutresultatet blev fantastiskt!

Visa mer

Maja N.
till Madde
Trevliga men dom blev ojämna/ena sidan är inte böjs alls

Visa mer

Om företaget

Care Cliniq SJUKVÅRDSPERSONAL OCH LÄKARE PÅ PLATS ALLT STERILISERAS !!! Här får du chansen att få njuta av olika professionellt utförda behandlingar.

Bilder

Detaljer och kontakt