Carecliniq Sweden AB

betyg4.3 Mycket bra(230 betyg)
Regeringsgatan 95, 111 39, Stockholm
Care Cliniq Allt inom skönhet för kroppen och hälsa ! Injektioner (botox,fillers), IPL behandlingar , Nagelvård, Medicinsk fotvård, Spa Pedikyr, Fransar, Vaxning.   Avbokningar sker via BOKADIREKT . Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senast 12 TIMMAR innan bokad behandling, debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig.

Boka tjänst

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.3Mycket bra
230 betyg
till Gabriela
Toppenbra service proffsig och trevlig ⭐️
till Lupita l
Ung tjejen (Lupita ) behärskade inte för manikyr, när hon skulle fixa mina nagel band, skakade två mina nagelband och började blöda . Hon brydde inte och jag bad henne att torka min blodda finger. Hon kunde inte tyvärr måla mina naglar ren och fint .Det var svårt att Kommunicera med henne då hon inte förstod språket. I alla fall, var jag inte nöjd med min behandling och rekommenderae inte behandling med tjejen. Jag bifogar bilder på mina naglar.
till Lupita l
Skulle ta 1 h, det tog 1,45 minuter. Visst, jag har förståelse för att mitt tidigare schellack satt riktigt hårt så lägger inte så mycket vikt på det. Klippt i mina nagelband, så började blöda på flera ställen. Själva lacken är gropig och ser illa ut. Brukar sällan lämna sådan feedback, men det här var inte bra gjort. Bilderna tagna 15 minuter efter genomförd behandling. Jag hade möte så hade bråttom. Nämnde dock att jag inte var nöjd, och jag skulle nog eventuellt få göra om det. Sista bilden är torkat blod
till Gabriela
Professionell och mycket trevlig personal

Om företaget

Care Cliniq SJUKVÅRDSPERSONAL OCH LÄKARE PÅ PLATS ALLT STERILISERAS !!! Här får du chansen att få njuta av olika professionellt utförda behandlingar.

Bilder