Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?Kom till oss på Buy Beauty och bli fin i håret. Vi utför färgbehandlingar , klippningar men framför allt HÅRFÖRLÄNGNINGAR! Vi jobbar med vårat egna löshårsmärke och utför metoder som  TRNZ, tejp och keratinvax.
Du hittar alla våra olika löshår på hemsidan -  www.buybeauty.se

Kolla gärna in våran instagram för inspo - www.instagram.com/BuyBeauty.se


14 dagars garanti gäller på alla våra hårförlängningar. Detta gäller endast Buy Beautys egna hår. I garantin ingår återinsättning av tappade slingor/lossnad TRNZ. Det gäller inte om det orsakats pga misskötsel av hårförlängningen.


Vid beställning av löshår till din bokade behandling kan besöket avbokas MEN vid avbokat besök kommer vi fakturera dig för löshårskostnaden sedan frakta håret hem till dig och vi tar ut full betalning som om du skulle kommit hit och gjort hela din behandling. Du som kund är medveten och godkänner dessa villkor när du bokar en tid, det är inget undantag för någon.


Vi har ALLTID fasta priser på våra behandlingar, både inom färg och löshår. Detta gör dig som kund mer säker och inga oväntade kostnader kommer uppstå. Det går att kombo-boka om du vill utföra flera behandlingar samtidigt.

Hittar du ingen tid som passar? Kontakta oss så löser vi detta.

Vid frågor mejla elin@buybeauty.se, svarar inom 24h.
Går även bra att smsa - 0736737800
Vi är kontantfria, men det går bra att betala med kort eller klarna (delbetala i din egen takt eller faktura på 14 dagar)!

Genom att boka tid hos oss är du som kund medveten att din tid senast måste avbokas 24h innan ditt besök. Tider som ej avbokas debiteras med 50% av behandlingens belopp.
(Gäller ej vid giltigt läkarintyg)

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Buy Beauty

Buy Beauty är ett företag som säljer/jobbar med löshår. Vi har alltid ett litet lager på plats men erbjuder också specialbeställda löshår utan några extra kostnader.
Vi utför hårförlängningar inom TRNZ, tape och keratinvax.

Vi utför även klipp och färg.

Vi tar inte emot kontanter!

Men du kan välja att betala med klarna (delbetala i din egen takt) eller med kort (izettle) i salongen.

Behöver du hjälp? Mejla oss så bokar vi in en konsultation!

Konsultation går även att få på mejl om så önskas. Konsultationen är kostnadsfri oavsett om den görs på mejl eller i salongen.

14 dagars garanti gäller på alla våra hårförlängningar. Detta gäller endast Buy Beautys egna hår. I garantin ingår återinsättning av tappade slingor/lossnad TRNZ. Det gäller inte om det orsakats pga misskötsel av hårförlängningen.

Efter 14 dagar bekostar kunden själv återinsättning av tappade slingor.


Vid beställning av löshår till din bokade behandling kan besöket avbokas MEN vid avbokat besök kommer vi fakturera dig för löshårskostnaden sedan frakta håret hem till dig och vi tar ut full betalning som om du skulle kommit hit och gjort hela din behandling. Du som kund är medveten och godkänner dessa villkor när du bokar en tid, det är inget undantag för någon.


Tiden måste avbokas 24h innan ditt besök, annars debiterar vi 50% av behandlingens belopp.
Undantag för giltigt läkarintyg.


Alla frågor är välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vid bokningar:
Mån-Sön

Andra tider enligt överenskommelse.
Adress
Nynäsvägen 363
122 34 Enskede
Enskede
Öppna i Google Maps 🗗