Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

VIKTIG INFORMATION - COVID19

Vår salong är öppen men vi vill informera om att vi för både kunders och vår personals säkerhet inte tar emot kunder som är sjuka. Vänligen boka om din tid om du eller någon du bor med är sjuk. Besöker du oss förkyld, så kommer vi tyvärr inte att genomföra behandlingen. Tack för att du respekterar detta. 


_______________


Välkommen till Bronza - Makes people glow!
Vi är en bronzingstudio som specialiserar oss på högkvalitativ bronzing och self-bronzing. Vi arbetar uteslutande med de bästa produkterna på marknaden som ger ett jämnt och naturligt resultat anpassat efter hudton. 


Våra färger är doftfria och tillverkade av naturliga ingredienser. Vi har certifierad personal med lång erfarenhet, så hos oss är du i trygga händer oavsett om det är din första gång eller om du är en av våra stamkunder.


Vi utbildar inom bronzing, erbjuder spraytanvätskor för återförsäljare och har ett brett sortiment av self-bronzers på vår webbshop www.bronza.se.Inför din behandling
Kom tidigast 10 minuter innan din tid. Vi är måna om att kunna ge varje kund bästa service och upplevelse under varje besök. Du kan självklart sminka av dig hos oss. Vi erbjuder även fotskydd, hårnät och skyddande kräm till alla våra kunder. Förberedelser
All info och allt du behöver veta inför och efter ditt besök finner du här: http://www.bronza.se/vara-behandlingar/tanningtips/ ;Avbokningsvillkor
All avbokning sker minst 24h innan behandling, via Bokadirekt med avbokningskoden man får i bekräftelsen. Det går dessvärre inte att avboka via mail, Instagram eller telefon.
Vid uteblivet besök debiteras du fullt pris.Följ @bronza.se på Instagram för bilder, sista minuten-tider och inspiration! Tagga oss gärna med #bronzedbybronza efter ditt besök!Varmt välkommen!  

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Spraytan halvkropp 1 person

Spraytan halvkropp
Du väljer om du vill bli sprayad på överkropp eller underkropp.


Spraytan helkropp 1 person

Perfekt bronzing anpassad efter din egna hudton. På plats kommer vi fram till vilken nyans och ton som passar dig och dina önskemål bäst.
Läs gärna om förberedelser på www.bronza.se innan ditt besök!

Spraytan helkropp 2 personer

Kom 2, betala 700 :-
40 min 700,00 kr 420,00 kr Mer info
Ta med en vän,familjemedlem, kollega, partner!
Kom 2 samtidigt för 700:- (350/person)
Ni blir sprayade var för en.


Perfekt bronzing anpassad efter din egna hudton. På plats kommer vi fram till vilken nyans och ton som passar dig och dina önskemål bäst.
Läs gärna om förberedelser på www.bronza.se innan ditt besök!

BRONZA - Bronzing & spraytan

Välkommen att boka tid hos oss Bronza! Vi är en bronzingstudio specialiserade på spraytan och self-bronzers.

Här får du Stockholms bästa bronzingupplevelse. Vi använder doftfria, högkvalitativa färger av naturliga ingredienser som ger ett jämt resultat som blir perfekt anpassat efter din egen hudton.


På salongen arbetar våra diplomerade bronzing artists Giannina, Mira och Malin!


Vägbeskrivning:
Bronza ligger i korsningen mellan Wallingatan 7 / Drottninggatan 75.


Närmsta tunnelbana:
Hötorget, Rådmansgatan, T-Centralen.


Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Bronzas öppettider varierar. Hör av dig till @Bronza.se för dagens öppettider. Helg- och kvällstider går åt väldigt snabbt. Så boka gärna i god tid!
Adress
Wallingatan 7
111 60 Stockholm
Stockholm City
Öppna i Google Maps 🗗