Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Novembererbjudande! Spraytan 225kr hela november! Rabatten dras i kassan på salongen. Vår salong i Täby erbjuder ett stort urval av professionella behandlingar från topp till tå som vi skräddarsyr efter just din huds behov! Jag som arbetar på salongen har en gedigen utbildning och är auktoriserad hudterapeut sedan 2009. Jag vidareutbildar mig hela tiden och håller mig uppdaterade med det allra senaste inom branschen. På salongen tar vi endast emot en kund åt gången. Vi säljer iS Clinical, Xlash, Idyll salt scrub, Skin Suticals CORONAVIRUSET – våra åtgärder Vi tar spridningen av coronaviruset på allvar och vår högsta prioritet är att säkerställa tryggheten för våra kunder och anställda. Vi följer utvecklingen noggrant och har vidtagit de försiktighets- och hygienåtgärder enligt Folkhäsomyndigheten och andra relevanta myndigheter. För oss är det helt självklart att vi alltid arbetar med en god hygien men vidtar ytterligare försiktighetsåtgärder: - Vi välkomnar dig med ett leende istället för ett handslag. - Vi spritar av behandlingsrummet och byter handdukar mellan varje kund. - Vi spritar av alla kontaktytor regelbundet under dagen. - Vi har även utökat intensiteten av städ med vårt städföretag. - Vi använder munskydd i alla behandlingar och visir och handskar vid behov. Vi i personalen stanna hemma vid symptom på förkylning och ber därför dig som kund att göra detsamma. Vi har öppet som vanligt och med detta sagt vill vi be dig som kund att fortsätta komma på behandling och handla dina produkter hos oss i dessa turbulenta tider. Vi hoppas att ni väljer att fortsätta komma till oss och stötta oss lokala aktörer. Det gör att vi kan behålla vår fantastiska personal och att vi kan fortsätta stötta samhället med löner till anställda, skatter och avgifter till staten så att samhället kan fortsätta rulla på. Vi är medlemmar i SHR. Vi tar bara emot kortbetalning eller swish då vi är en kontantfri salong.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Spraytan

Spraytan
15 min 300,00 kr 180,00 kr Mer info
Erbjudande hela november 225kr!
Rabatten dras i kassan.

En behandling som ger en jämn gyllene solbränna på ett hälsosamt sätt.

Inför en spraytan:
- Nyduschad (nyskrubbad för bästa resultat)
- Osminkad och inga krämer, deo eller parfym på din hud. Det går bra att tvätta av smink på salongen, kom då lite innan din behandling börjar
- Fördel med löst sittande kläder, gärna mörka
- För bästa resultat, planera vaxning samt rakning av kroppshår minst en dag innan.
- Komihåg att ta med en gummisnodd!

Body & Skin Care i Täby AB

Vi erbjuder ett stort urval av professionella behandlingar från topp till tå som vi skräddarsyr efter just din huds behov! Jag som arbetar på salongen har en gedigen utbildning och är auktoriserad hudterapeut sedan 2009. Jag vidareutbildar mig hela tiden och håller mig uppdaterade med det allra senaste inom branschen.

På salongen i Täby tar vi endast emot en kund åt gången.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt överenskommelse.
Adress
Polygonvägen 7
187 66 Täby
Gribbylund
Öppna i Google Maps 🗗