1. Hem
  2. Massage Kungsbacka

Better Choice

betyg4.9 Fantastiskt bra(928 betyg)
Teknikgatan 18, 434 37, Kungsbacka
Det går att nyttja din friskvård till de flesta av våra tjänster och behandlingar. Vi kan skriva ett fullständigt kvitto till din arbetsgivare samt så är vi leverantörer åt Hälsoresurs, Wellnet & Epassi. Receptionen är bemannad fredagar kl 10-16 (avvikande öppettider meddelas på sociala medier) eller maila oss på info@betterchoice.nu om du inte hinner förbi. Tillsammans har vi en bred kompetens inom massage, hälsa och friskvård samt flera års erfarenhet av att arbeta med olika klienter, allt från privatpersoner, elitidrottare och företag.
17716

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

TEAM

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
928 betyg
Annica F.
till Camilla
💎 Fantastisk massage!! Camilla är noggrann och lyhörd, jag rekommenderar henne varmt! 🌟🌟🌟🌟🌟

Visa mer

Ethel G.
till Camilla
Alltid lika skönt att komma till Camilla och bli vänligt bemött och en härlig känsla i knopp och kropp efter massagen!

Visa mer

Lisbeth A.
till Camilla
Trevligt bemötande underbar behandling.

Visa mer

Lena J.
till Camilla
Helt fantastiskt

Visa mer

Om företaget

Kan jag nyttja min friskvård hos er? Ja, vi skriver kvitto till din arbetsgivare samt är leverantörer åt Hälsoresurs, Wellnet & Epassi. Uppge detta vid betalning på din behandling hos oss eller skicka ett mail till info@betterchoice.nu Finns det parkering i närheten? Ja, det finns parkering precis utanför dörren. P-skiva gäller i två timmar. Du kan också betala med appen ePark. Vi har gratis p-skivor med isskrapa inne i receptionen. Gör ni företagsmassage? Ja, vi samarbetar med flera företag och kontorshotell. Det finns möjlighet att antingen skickar ni personalen till oss, eller om ni vill att vi kommer ut till er på bestämd dag. Maila info@betterchoice.nu för mer information. Vilken behandling passar mig? Är du osäker vad du ska boka så kan vi göra en individuell, icke-medicinsk bedömning av dina behov och önskemål. Känner vi att vi inte är rätt person att hjälpa dig, kan vi kanske rekommendera dig vidare. Välkommen att boka en konsultation så hjälper vi dig. Hur lång behandling ska jag boka? Det beror på vad du vill att vi hinner med. Ta hellre "för lång" behandling än att tiden inte räcker till dina önskemål. Är du osäker är du välkommen att kontakta oss. Varför skiljer sig priserna ibland? Den 1 januari 2024 började vi med 100kr tillägg på bokningar på vardagar efter kl 18, samt på lördagar & söndagar. (Detta gäller inte dig som har klippkort eller Hälsoresurs)

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 21:00
    • Tis09:00 - 18:00
    • Ons09:00 - 18:00
    • Tor09:00 - 21:00
    • Fre09:00 - 18:00
    • Lör10:00 - 16:00
    • Sön10:00 - 16:00
    • Öppettider (Övrig information)
    • Receptionen är bemannad fredagar kl 10-16. Övrig tid så tänk på att ibland kan dörren vara låst och endast öppet för bokade besök. Då vi jobbar med klienter om dagarna så svarar vi i telefon i mån av tid, och inte under behandlingar utan hänvisar er till info@betterchoice.nu om vi inte svarar i telefon.
  • 03005301 XXVisa nummer

  • Teknikgatan 18, 434 37, Kungsbacka